Okřídlená duše diskuze

Okřídlená duše https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396696/bmid_okridlena-duse-KWM-396696.jpg 4 986 250

Hřbitovní královna série

1. díl >

Amelia Grayová od svých devíti let vídá duchy. Aby se před nimi chránila, úzkostlivě dodržuje pravidla, která jí v dětství vštípil otec. Zvláště jedno z nich však nyní bere ze své. John Devlin, policejní detektiv, Amelii přitahuje více než kterýkoliv jiný muž v jejím životě. A to navzdory tomu, že společně vyšetřují sérii krutých vražd a že s každým soumrakem proplují závojem jeho dva duchové. Tělo mladé dívky, nalezené na hřbitově, který měla Amelia zrestaurovat, je jen prvním článkem v dlouhém řetězci matoucích stop, zapomenutých příběhů a zamlčovaných tajemství. Vodítka obsažená v náhrobní symbolice, jež Amelii zanechává vrah, ji sice dovedou blíž k odhalení pravdy, ale také ke zjištění děsivé úlohy, kterou má v celém případu sehrát ona sama. Žal a zoufalství dokáže k člověku připoutat melancholickou duši, ale i bytost naplněnou děsivou nenávistí… a ta může sahat až za hrob.... celý text

Literatura světová Horory Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

The Restorer , 2011


více info...

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

2153
17.03.2021 5 z 5

Rozhodně skvělá série, i když ke konci už to bylo pořád to samé dokola. Chtěla bych si přečíst něco podobného. Nemáte nějaké tipy?

i.love.books@
03.01.2016 5 z 5

Krásná kniha. Jen jsem si až do smrti Camilly Ashbyové myslela, že vrahem je ona :)


Lorrainee
19.08.2014 3 z 5

Upřímě, kdo je vrah jsem veděla, pasoval na to hned jak se objevil. Podivin no...
Není to ani kdoví jak děsivé nebo ponuré, ale něco to má a já jen doporučuji...

~.Lucy.~
22.07.2014 3 z 5

Já si nemůžu pomoct, ale mě to nedostalo. OBSAHUJE SPOILERY!!!! Vzájemná smyslnost mezi Amelií a Johnem mi připomínala každou knížku na styl Twilight. "Zakázaná láska". Devlin je typickým hrdinou pomalu každé knížky. Temný, odtažitý, zamračený, nevýslovně sexy, ale má taky své slabiny, které prokoukne dívka, která je pod jeho ligu. Třetí hvězdička patřila konci, který mi názor na knížku vylepšil. Mohl se upřímně mnohem lépe vyvinou, než že z ničeho nic přiběhne John, ale dokázala jsem to odpustit, jelikož konec byl jediná část knihy, kdy jsem byla napjatá. Musím uznat, že fakt, že vrahem je ten, kdo je vrahem mě velmi příjemně překvapil, jelikož jsem předpokládala, že to bude Ethan. Když nad tím uvažuji, tak vlastně jediná postava, kterou jsem si vážně oblíbila byla Temple. Dvojku si nepřečtu, ale jako chuťovka u vody dobré.:)