Šepot mrtvých diskuze

Šepot mrtvých https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394468/bmid_sepot-mrtvych-43b-394468.jpg 4 624 116

Elitní klub králů série

< 3. díl >

Král králů, vychovaný k vládnutí, to je Bishop Vincent Hayes. Bezohledný, nebezpečný, krutý, i jeho však lze zranit. A když ho dosud loajální bratři z Elitního klubu zradí, je z toho třeba vyvodit důsledky. Madison ztrácí půdu pod nohama, vykořeněná a ublížená kope kolem sebe. Zlost a žárlivost však musí ustoupit stranou, když přijde útok z jiné strany a vynoří se staří nepřátelé i ztracení přátelé. Tajnosti a lži bolí, pravda a odhalení však zraňují ještě víc. Dokážou si oba mladí rebelové odpustit a vykročit na společnou cestu?... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Tacet a Mortuis , 2018


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

punkgirl97
09.08.2022 5 z 5

Příběh vám nedovolí se nudit ani chvilku. Jakmile to vypadá, že se budete nudit boom a zkrátka nebudete. Tolik věcí do sebe krásně zapadlo a konečně se začínám více v tomto světě orientovat, líbí se mi jak si Amo na těch tajemstvích zakládá a vy prostě prahnete po tom zjistit víc. Noo zase vyvstaly jiné neznámé a musím prostě číst i další díly, abych tomu přišla na kloub, nebo alespoň z části, protože mám pocit, že s Amo se nikdy nedozvíte vše.

To jak je příběh vymyšlen je prostě WOW, krásně propletené, nemá to slepá místa a hlavně je to plné tajemství, zvratů, překvapení, sexu, ale i lásky. To je něco, co prostě musíte chtít číst, pokud toto máte rádi.

Více na: https://www.instagram.com/tera_cte/

Majuš333
23.03.2019 5 z 5

Takže pokračovanie bude v druhej polovici tohto roku u Baronetu :)


1moniccka
26.11.2018 5 z 5

Zlom bude rozdělen do dvou dílu a autorka psala že je to proto že děj je moc složitý bude u ní vycházet 12.března a druhý 2. dubna tak se snad brzy dočkáme i u nás :-)