Breaking News diskuze

Breaking News https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367050/mid_breaking-news-OT2-367050.jpg 4 50 50

Tom Hagen, reportérská hvězda mezi válečnými zpravodaji, je vždy v první linii a odhodlán podstoupit jakékoli riziko. Specializuje se na země Blízkého východu a referuje odtud přímo z pekla. Jenže v Afghánistánu ho štěstí opustí. Jeho pověst se octne v troskách a zoufale bojuje o svůj comeback. O tři roky později se mu v Izraeli naskytne příležitost. Ale novinářská sláva, kterou si od toho slibuje, se nedopatřením zvrtne ve štvanici. Hagen na útěku před tajnými agenty a nebezpečnými zabijáky bojuje o holé přežití – proti spiknutí, jehož počátky sahají do koloniální Palestiny, kdy začal klíčit pozdější blízkovýchodní konflikt...... celý text

Diskuze o knize (8)

Přidat komentář

siena
24.01.2016

Desireus, nevím, kdo Vás kde zesměšňuje. Já i pobíječmuch jsme pouze reagovali na to, že Váš příspěvek není komentářem ke knize a že by bylo dobré si přečíst i zdejší pravidla. Jestli se Vám na nich něco nelíbí, máte spoustu možností reagovat v diskuzních vláknech -Nápady na vylepšení webu.
Naias, výstižně napsané. Koka ve svém příspěvku Komentáře vs. Diskuze (ad Nápady na vylepšení webu) zmínila aspekt, proč nejspíš společná databáze vůbec vznikla. Já si myslím, že by měla zůstat nejen kvůli tomu...
Kní, pohoršení? Kdyby si pan uživatel odpustil poznámku...Už by mělo Slovákům konečně dojít...tak bych jen požádala o přesunutí příspěvku do diskuze.

Naias
23.01.2016

Či sme alebo nie sme zahraničie, či nám to dochádza alebo nie, na tom vôbec nezáleží. Slovenské vydania na DK patria, pretože tak rozhodol Dan. Nedá sa svietiť.


kní
23.01.2016

Asi to tak přirozeně nastává, že mladší ročníky Čechů už slovenštinu nepovažují a ani nemohou tak za svou a není pro ně natolik srozumitelná, jako pro ty, kdo vyrostli a i v dospělosti delší čas žili v Československu. Nad tím snad není potřeba se pohoršovat.
Ale na druhou stranu zase právě mnohá internetová fóra obě strany znovu i pro ty nejmladší sbližují. Což se mi líbí.

Desireus
23.01.2016

No vida, dostal jsem se sem znovu dříve než po roce a koukám, že se vždycky najde někdo, kdo má nutkavost se snažit zesměšnit člověka, kterého nezná a nic o něm neví. Kam to ta doba spěje. Já jen vyjádřil názor, nesnažím se tu nic měnit a fajn, ja prostě Slováky za cizince považuju.

pobijecmuch
09.01.2016

Desireus - na DK jsi registrovaný od roku 2012 a za tu dobu jsi nezjistil, že je tato databáze o česko-slovenských vydání knih? Možná, že tvoje návštěva na DK je vždy pouze jednou do roka a tím máš splněno. To potom chápu tvoje nevědomí. Přesto ti doporučuji si důkladně prostudovat "Nápovědu" tohoto webu, tam se ti veškeré tajemství odhalí.

Atuin
09.01.2016

Desireus: ehm ehm a to je vše jak to jsem schopna okomentovat.

siena
09.01.2016

Desireus...já nechápu věcí...Jako například to, proč jste svůj příspěvek nedal do diskuze, protože komentářem ke knize rozhodně není.
Možná se budete divit, ale najde se ještě hodně Čechů, kteří Slováky nepovažují za cizince. A doufám, že to tak i zůstane.

Desireus
09.01.2016

Stejně nechápu, proč se sem dávají slovenská vydání knihy. Už by mělo Slovákům konečně dojít, že jsou zahraničí. Nevidím tady žádná polská vydání knih ani německá. I koncovka webu je .cz jestli se nepletu. Jinak knihu jsem ještě nečetl, plánuju koupit :)

Štítky knihy

novináři

Autorovy další knížky

Frank Schätzing
německá, 1957
2006  85%Vzpoura oceánů
2011  85%Limit
2019  71%Motýlí tyranie
2007  77%Satan a smrt
2008  72%Nehlučně