Betonujeme svépomocí diskuze

nehodnoceno
Betonujeme svépomocí
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110298/bmid_betonujeme-svepomoci-5iY-110298.jpg 0 0 0

Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí. Dozvíte se jak správně vybrat přísady do betonové směsi, jak stanovit objemové zastoupení jednotlivých složek, ale třeba také jak uložit směs do bednění a zajistit optimální prostředí pro tvrdnutí betonu. Mohu i v domácím prostředí vylepšit vlastnosti betonu nějakou přísadou? Jak a čím směs správně mísit? Poradíme si s bedněním? Mám vkládat do betonu výztuž? Je lépe betonovat za horka nebo v mrazu? Na tyto a další otázky najdete odpověď právě v naší knížce.... celý text

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

edysy
13.02.2015

Snad každý zahrádkář chce občas něco vybetonovat, třeba vjezd, základy pod skleník či kůlničku, nebo v neposlední řadě plochu pod auto. Betonování se ale raději vyhněte. Hlavně v zimě pokud teplota klesne pod nulu logicky voda, tak potřebná pro tvrdnutí betonu … mrzne. A na to pozor! Často se stává, že zhotovitel ignoruje toto pravidlo.

A proto dobrá rada na konec: Na podzim je možné založit nový trávník. Ale to už je jiná písnička, totiž knížka. Pusťme se do toho! Beton je beton, ale na jaře trávník jako zahrádkáři oceníte!

Více informací na:

http://www.databazeknih.cz/knihy/nasim-zahradkarum-jadro-zahradnickeho-uspechu-235932

Štítky knihy

beton

Autoři knihy

Karel Kolář
česká, 1945