Šárka Rosová Váňová

Sherry Rose · pseudonym

česká, 1967

Diskuze (3)

Přidat příspěvek

Attila
06.01.2021

Krásná kniha z období, kdy člověk už není dítě, ale není ještě dospělý člověk s ukotvenými názory. Střetání snů s realitou, to vše v lehkém humorně pojatém stylu. Svérázná autobiografie člověka, který stále o něco usiluje, snaží se a nedá se odradit neúspěchy.
Těším se na další díl, řekněme Můj život na draka.
Všem můžu doporučit, stejně jako díl předchozí, Moje dětství na draka.

ivka510
09.12.2018

Mnohokrát děkuji za možnost přečíst si knihu Moje dětství na draka.Tato kniha má obrovský ohlas u celé mé rodiny.Objednali si ji a přečetli jako já jedním dechem.Velmi nás oslovila,je plná emocí.Rozhodne prosíme pokračování.Kez by takových knih bylo víc.Pani spisovatelka má obrovský talent.Umim si to představit i zfilmované.Je k zamyšlení i se čtenář pobaví.Cte ji i 13 léta dcerka a moc se jí líbí.Vsem ji doporučuji,zvláště v dnešní době.Umi zaujmout a už se od ní nedá odtrhnout.Nadherne poctěni,toto já i moji blízcí potřebujeme.Presne tento pohled.To uvažování,popis i uchopení různých pasáží je zkrátka bravurní.Myslim,že přesně toto byla tkzv.,,díra na trhu,,proto prosíme o další.Cloveka neboli čtenáře vrátí ale i posune v životě.Nadherne pasáže.Prosime ať paní spisovatelka rozhodně píše dál.Dalsi pokračování.Chceme ji číst.I přátelé dál knihu doporučuji a opravdu nám neskonale pomohla relaxovat,zamyslet se a její nádherný styl psaní byl pohlazením po duši i po srdci.Jakoby se zastavil čas.Obohacuje natolik,že kdyby to šlo,tak ať vyjde i hlavně v zahraničí.Mam tam spoustu přátel a ti by ji velmi uvítali i pro své děti co už neumí česky.Moc se těším na pokračování či i jinou knihu od této výjimečné paní spisovatelka.Ihned ji koupíme a i desítky přátel.Dekujeme za zážitek při čtení na světové úrovni.Prosime moc o pokračování,po dlouhé době byla tato kniha pro nás TOP.Loucime se,pozdrav vám všem a nejvíce nejlepší paní spisovatelce Šárka Rosova Vanová,tato dáma má obrovskou budoucnost.Prosime jen tak dál.


Valérie928
13.07.2018

Úžasná kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem. Doporučuji, vrátila mě do dětství. Velice mě ale mrzí, že není k dostání na pultech knihkupectví. Doporučila jsem ji známým a oni, na moji radu, si ji šli pořídit. A bohužel, nikde. Jsou to lidé starší generace, tak se s internetem nekamarádí a v půjčovně knih jí prý také nemají. Tak nevím. Takových kvalitních českých knih vychází ale nedostupné jako banány za socialismu.