Pavel Říha

česká, 1990

Diskuze (1)

Přidat příspěvek

vlkodlaq
24.08.2021

Pavel Říha je člověk, který prodává návody na podnikání a "zbohatnutí" bez jakýchkoliv reálných zkušeností s podnikáním, pokud ovšem neberete jako podnikání manipulaci naivních jedinců a prodej oněch "osvědčených návodů na zbohatnutí".
Toto není nic nového, fenomén vznikl v Americe už někdy před sto lety a je velmi jednoduchý. Podívejte, jak jsem bohatý, za 100 dolarů Vám prozradím, jak jsem to udělal, jestli to dokážete i Vy, je už na Vás, peníze nevracím. Není to nic jiného, než podvod a pouze sebestřední pokřivení jedinci jsou toho schopni.
Spousta lidí, kteří se snaží prorazit v podnikání, si tím, nebo něčím podobným, prošla. Je to však zkušenost, která stojí čas i peníze, jen aby si onen dotyčný uvědomil, že tudy cesta nevede a že je pro úspěch třeba makat, přemýšlet inovativně a hledat nové cesty a partnery.
Z jeho pohledu je byznys plán jasný, vydělat na naivních a ziskuchtivých jedincích, protože jedno je jasné, lidské naivity a chtivosti bude vždycky dost.

Pavel Říha je člověk, který nedokáže unést kritické komentáře a hodnocení jeho "knihy" a tak rozesílá emaily svým ovečkám s žádostí o pochvalné hodnocení. Pokud se prokliknete z recenzí do profilů, ze kterých byly napsány, až na výjimku to jsou fake účty vzniklé pouze za tímto účelem.