Milan Tesař

česká, 1964

Diskuze (4)

Přidat příspěvek

helena8303
09.04.2022

Některé novináře sleduji od jejich počátků, třeba pan Bílek mě zaujal už během svého působení v Mladém světě.
Reflex jsem četla od prvního čísla a právě proto mne mrzí, že to tam Stoniš a jeho parta tak doyebali. Nácky a populisty fakt nemusím. To už snad raději pošahaného Šafra.
Sousedka mi jenom vložila fotku sem a ještě někam, jinak jsem stále internetovými dovednostmi nepolíbená. V tomhle ohledu můžete být klidná. :-)
( Katalog knihovny mi vysvětlila paní v knihovně. Ale je to moc složitý, chce to pokaždé nějaké heslo, takže je pro mne jednodušší vyšlápnout si na procházku a požadovanou knihu si objednat ústně na místě. )

siena
08.04.2022

Vy si to myslet můžete, pan Tesař to vidí evidentně jinak. Ale jsem ráda, že ty hodiny slečny/paní sousedky nesou své ovoce, že v práci s vyhledáváním na internetu jste pokročila. Když už zvládnete sledovat poutě novinářů, sledovat katalog Městské knihovny bude již brnkačkou.

Co se týče vašeho dalšího problému... jestli to má být od vás výzva ke zdejší podpoře, budete se muset obrátit na jiné uživatele.


helena8303
07.04.2022

Milá Sieno, budete žasnout, ale vím to moc dobře.
Poslední kvalitní šéfredaktor byl pan Bílek.
Ale rozhodně si nemyslím, že by byl fanatik Šafr lepší než nahnědlý Stoniš. To asi né.
Jinak doufám, že se za mne velkoryse přimluvíte u soudruha Pobíječe much.
Napsal mi sprostý přípis, že už ho nebaví mazat mi příspěvky a že mě asi bude muset řešit.
Že mi zakazuje reagovat na jiné čtenáře.
Je to pokrok, bolšáni také řešili drzé remcaly, ale nedávali si tak roztomilé nicky.
:-D

siena
07.04.2022

No, právě, že je pan Tesař slušným, pochopil, že Reflex, pod vedením pana Stoniše, se stává čímsi neslušným. Ale je celkem pochopitelné, že to vy, helena8303, těžko můžete vidět...