M.W. Craven

anglická, 1968

Diskuze (8)

Přidat příspěvek

Jenny46
21.10.2023

Tento týden jsem zhltla 3 díly od autora a úplně mu propadla, dávám si do oblíbených.
Zápletky jsou úžasně promýšlené, každou knihou se zlepšuje a jeho pohled na Tilly přináší další životní pohled, je skvělá. Celou sérii jsem si musela koupit v papíru!!!
Uvidíme jestli se dostanou i další knihy od autora s detektivem Flukem necháme se překvapit.

ddkk
28.08.2023

Ještě nemáme Botanika a M.W.Craven už avízuje další díl s Poem na příští rok pod názvem The Mercy Chair (Křeslo milosrdenství).


ddkk
24.10.2022

Dočetla jsem Mrtvou zónu a překlad je určitě v pořádku. Problematický u tohoto 1.vydání je spíš tisk, nevýrazný, s menšími písmeny.

ddkk
16.10.2022

Musím citovat knihkupectví Dobrovský, které, na rozdíl od jiných prodejců knih, dlouho očekávaný titul Mrtvá zóna nabízí aktuálně za 79 Kč s touto poznámkou:

Poznámka nakladatelství: U prvního vydání titulu Mrtvá zóna byla redakční práce vyhodnocena jako méně kvalitní než u předchozích dílů série. Za snížení čtenářského komfortu se omlouváme. Titul byl přeceněn na 99 Kč a pracuje se na opraveném novém vydání. Bude-li mít kterýkoliv čtenář zájem, lze toto vydání následně bezplatně vyměnit za opravený dotisk, a to na všech prodejnách KNIHY DOBROVSKÝ. Nové vydání knihy očekávejte v první polovině roku 2023.

Ze by šlo o tak nepoužitelný překlad? To by byla škoda, zkusím si knížku přečíst...

ddkk
04.06.2022

Sláva! Vendeta připravuje na konec letošního září další díl série s Poem a Tilly "Mrtvá zóna". Už se moc těšíme!

EvikU.
03.05.2022

Autora si dávám do oblíbených hlavně kvůli hlavní hrdince Tilly. :-) Přečetla jsem s Poem dva díly, chystám se na třetí a u nás zatím poslední a budu se těšit na další. Autora doporučuji.

ddkk
16.01.2022

V sérii s Washingtonem Poem vyšlo vloni 4. pokračování s názvem Dead Ground (Mrtvá zóna) a letos vyjde další díl pod titulem The Botanist (Botanik).

klokan.1905
25.06.2021

Vzhledem k tomu, že jsem toho zde k autorovi mnoho neobjevil, dovolím si sem dát odkaz na jeho internetové stránky... Dočtete se zde řadu zajímavých informací...
https://www.mwcraven.com/