LenkaSofie LenkaSofie diskuze u knih

☰ menu

Poslední kolébka Poslední kolébka Lenka Fuentes

Lenka.Vilka. Můj komentář byl v klidu a bez emocí a rozhodně ne útočně. Jen jsem pojmenovala skutečnost. A hvězdy jsem vysvětlila. Navíc, moc sem nechodím a nesleduju hvězdy. Nevím co přesně máte na mysli "naloženo", ale to je asi nepodstatné. Respektuji váš názor, jen jsem chránila fanoušky, co psali své komentáře tím, že jsou reální. To je celé. Děkuji všem za vaše názory, ale já se víc už se k tomu vyjadřovat nebudu, už jsem řekla vše.

05.05.2021


Poslední kolébka Poslední kolébka Lenka Fuentes

Ino, děkuji za Váš komentář. Já neříkám lidem, aby napsali něco hezkého, to se ke mně nehodí, není to můj styl. Svojí profesí i životem chodím s kůží na trh a nedělám test oblíbenosti. Dělám si reklamu, a dělám, reklamu i databazi knih. A je zcela normální, že si autor řekne o reference, je to jedna z marketingových strategií a je to normální. Lidi sami od sebe reference píšou málokdy, to je zkušenost úplně všech podnikatelů. Dávám výzvu, mohou napsat zpětnou vazbu mně do emailu, na Kosmas nebo Databazi knih. Asi je i moje chyba, že je neoslovím konkrétními otázkami tak, aby recenze splňovala oficiální podmínky. Dávám tomu prostor a svobodu. Lidé píšou spontánně a já neovlivním, pod jakým nickem se zaregistrují. Navíc jsou tam recenze od velmi sečtělých lidí, například od ženy, která dělá recenze knih, o pár lidech vím, protože mi dali na vědomí, že recenzi napsali, ale hodně jich vůbec neznám a netuším, kdo za tím je, ale respektuji je. Já rozhodně nemám problém s jakoukoliv recenzí, i negativní, respektuji názor Elisky680, přestože sama vím, že veškeré myšlenky jsou mé, hluboce odžité, transformované do života a také z mé praxe s klienty, opravdu nemám zapotřebí někde něco opisovat, ale stejně nemám potřebu o tom Elišku přesvědčovat, je to její názor a je to v pořádku. Ona to tak vnímá. Ostatně mohla leccos číst i ode mě, neboť se často vyjadřuji veřejně. Ale co se týká Barocha, je to v jiném modu, jeho/její komentáře považuji za absolutní nerespekt k lidem a jejich názorům. To je celé. A já dala sama pět hvězdiček? :))Tak to ani nevím, asi jsem jen zkoušela, jak to funguje, pokud přijdu na to, jak je odstranit, udělám to :)

05.05.2021


Poslední kolébka Poslední kolébka Lenka Fuentes

Jsem autorka knihy a sděluji vám, pane nebo paní Baroch, že žádné falešné profily tu nejsou. Zdá se mi, promiňte, že asi máte nějaký problém. (Mimochodem komentář od Elišky680 by se ale podle vás měl jevit také jako falešný profil, neboť je tam pouze hodnocení mé knihy stejně tak jako u mnohých.) Vy, který/á tu osočujete druhé, vystupujete anonymně, nemáte odvahu postavit se sám - sama za sebe, ale útočit anonymně, to odvahy máte na rozdávání. Pokud se vám moje kniha nelíbí, respektuji to, je to v pořádku, co člověk, to názor. Můžete napsat svůj názor mně, jako autorce, ale nezpochybňujte ty, kteří svůj názor do těchto komentářů napsali a nevíte, kdo za nimi je.. Přijde mi dětinské napadat něco, o čem nic nevíte a pouze usuzujete z vašich domněnek. hovořím s vámi, i když nevím jaké osobě nyní odpovídám, narozdíl od vás, protože hovoříte přímo se mnou, s autorkou. Tedy respektujte i ostatní, a raději hledejte to, co je na světě krásné, než abyste si vytvářel/a smýšlené konspirace. Užijte každý den a vždy je lepší měřovat svou energii k tomu, co dělá radost v srdci, ne v egu.
Lenka Fuentes

05.05.2021