karol.cadex karol.cadex diskuze u knih

☰ menu

Ku-klux-klan: Tady bydlí láska Ku-klux-klan: Tady bydlí láska Katarzyna Surmiak-Domańska

Nemůžu pochopit, že se tohle děje ještě dnes. Jsme daleko ve 21.století, proboha. Ta tupá víra v bílou rasu. Stádní šílenství a absolutní přesvědčení o tom, že Amerika “zhnědne”, ale KKK přijdou, aby ji obrodili. Velmi úsměvné je to neustálé obracení se na víru a výchovné prvky dětí z 18.století.
Jazyk autorky mě hodně baví, i její reportážní styl.
Pro ty, kteří zcela nepochopili poselství knihy, doporučuji dokument Rodokmen člověka, abychom se neustále nemuseli rozdělovat na černý, bílý, zelený, fialový, apod.

18.11.2020 4 z 5


Muslimové v Česku Muslimové v Česku Daniel Topinka

Podezřívám komentující pani Damato, že uvedenou publikaci nečetla a stylem “hmmmm, do vyhledávání zadám slovo muslim a první kniha, která mi vyjede, ta to dostane” zde svůj komentář zanechala, hihi.
PROTOŽE přímo v této publikaci je na základě vědeckého zkoumání doloženo, ze ta hrstka muslimů v ČR, která zde je, ŽÁDNÝM způsobem naši společnost nemá šanci ohrožovat - maximálně poklidně demonstrují. Ba naopak my jako národ magorů, rasistů a xenofobů mnohem více ohrožujeme je.
A že ženský chtějí nosit na hlavě šátek? No a co. Já se teda mnohem víc bojím lidský blbosti než Koránu, který má x možných interpretací.

30.10.2020 5 z 5