zelenoockaa zelenoockaa diskuze

☰ menu

Nejlepší knihy, které jste přečetli v roce 2023

Letos je to těžké, nakonec jsem vybralahttps://www.databazeknih.cz/knihy/billy-summers-486984
King je moje srdcovka a kniha mě neskutečně chytla. Zároveň mě v lecčem překvapila.

12.12.2023


Co byste raději

Pán prstenů.

K dobré knize kávu nebo čaj?

15.09.2023


Trojslovný příběh

Rumcajs to věděl!

14.03.2021


Čtenářská kocovina

Díky všem, nakonec jsem se pustila do Kinga. Já mám taky doma asi 10 knih, které chci přečíst, ale zrovna na ně nebyla nějak nálada :). Už mě to přešlo. Díky všem!

21.09.2019


Čtenářská kocovina

Mám ji, bohužel. Včera jsem dočetla podlední román Zaklínače a teď tak nějak nevím do čeho se pustit dál. Knihy se mi natolik líbily, že se nemůžu absolutně začíst do knih, které mám aktuálně doma. Nemám inspiraci, nemůžu si nic vybrat, nemám ani čas nic moc hledat. Můžete mi prosím doporučit něco podobného ke čtení?

18.09.2019


Které knihy jsou pro vás ty nejlepší co jste kdy četli?

Vcelku těžká otázka na kterou nedokáži jednoznačně odpovědět. Okamžitě mě napadla kniha "Mort" ze série Úžasná Zeměplocha, v zápětí jsem si ale vzpomněla na skvělé detektivky od Larse Keplera, Malého prince nebo na jakoukoli knihu od Kinga. Nejsem schopná vybrat knihu která je nejlepší, každá má něco do sebe a každá by mohla být tou Nej.

21.10.2014


Proč někteří lidé nečtou? A jak je k četbě přivést?

.... žijí jen svůj život. Lidé kteří čtou jich žijí tolik, kolik přečetli knih. Mezi čtenáři a nečtenáři je potřebná notná dávka tolerance. Např. zatímco já si teď hledám novou knihu na čtení zde na databazeknih.cz, přítel absolutní nečtenář leží vedle mě a poslouchá muziku... Světy čtenářů a nečtenářů jdou krásně propojit, aspoň máte tomu druhému co vyprávět:)

28.07.2014