Wizardos Wizardos diskuze

☰ menu

Žebříčky

Vida až dolu jsem nikdy nedoskroloval, tak pardon :-)

15.10.2021


Žebříčky

1) 100 nejlépe hodnocených knih (všechny žánry) - podle čeho to je seřazeno? podle hodnocení to určitě není.

2) 100 nejlépe hodnocených knih (konkrétní žánr např. fantasy) - proč to je seřazeno dle hodnoceno? nemělo by být seřazeno spíš podle hodnocení? takhle jak to je, bych to spíš nazval 100 nejčastěji hodnocených knih, ale rozhodně ne nejlépe hodnocených.

3) 100 nejlépe hodnocených knih (konkrétní žánr např. fantasy) - úplně tu chybí hvězdičky u knih, které už jsem četl, přitom pokud mám v kombu vybráno všechny žánry, tak se hvězdičky u knih zobrazují.

4) 50 nejhůře hodnocených knih - zase seřazeno nějak podivně, ale podle hodnocení to seřazeno určitě není.

15.10.2021


Pár nápadů na vylepšení webu

Vstoupím do knihotéky, dám Přidat knihu, do pole zadám název knihy. Zobrazí se mi nová stránka, kde jsou dvě vydání vyhledané knížky, mají stejný název, rok vydání, nakladatelství, isbn i obrázek. Takže by se mi tu líbilo, kdybych tu také viděl informaci, že jedno z vydání je e-kniha.

01.01.2021


Chybné série - duplicity a chyby

Už jsem dlouho nic nezapsal, takže Mo Hayder (9 knih), ale když si dám Série a Jack Caffery, tak mi to tam píše 13, to bude asi nějaká chyba ne? Spíš by tam mělo být 7.

07.11.2019


Prosím o opravu

Lenka.Vílka: netuším, čím to je způsobené, jen si pamatuji, že už jsme spolu něco podobného řešili tady: https://www.databazeknih.cz/diskuze/chyby-na-webu-6/prosim-o-opravu-146/str-84 a u té první knížky se to hodnocení vyřešilo. Do zprávy jste mi tenkrát psala, že jste psala provozovateli webu a ten se na to dívá. Po pár dalších dnech to bylo opraveno.

09.01.2019


Prosím o opravu

Narazil jsem znovu na problém s hodnocením, podobnou věc už jsem tu hlásil pár měsíců zpět s knihou Mo Hayder - Pečovatel, tentokrát se jedná o knihu Michael Scott - Čaroděj.

Když si zobrazím stránku zde: https://www.databazeknih.cz/hodnocene-knihy/wizardos-32353?aid=1237, tak hodnocení vidím, když přejdu na detail knihy https://www.databazeknih.cz/knihy/tajemstvi-nesmrtelneho-nikolase-flamela-carodej-1647, tak hodnocení nevidím.

Na detailu knihy vidím, že byla hodnocena pouze 37x. Ostatní knihy série mají mnohonásobně víc hodnocení. Navíc se mi tato kniha zobrazuje jako neohodnocená v nových statistikách, ale tam když si kliknu na detail tak se dostanu sem: https://www.databazeknih.cz/knihy/tajemstvi-nesmrtelneho-nikolase-flamela-mag-254984, takže asi nějaká duplicita.

08.01.2019


Prosím o opravu

Narazil jsem na problém s knihou Mo Hayder - Pečovatel. Vím, že jsem ji četl a hodnotil. Když si zobrazím stránku zde: https://www.databazeknih.cz/hodnocene-knihy/wizardos-32353?aid=7248, tak hodnocení vidím. Když si zobrazím detail knihy https://www.databazeknih.cz/knihy/jack-caffery-pecovatel-25387, tak hodnocení nevidím. Na detailu knihy vidím, že byla hodnocena pouze 15x, ale má 94 komentářů. Když porovnám tak ostatní díly série mají několikanásobně víc hodnocení, takže asi nějaký bug.

14.10.2018