VeronikaZ VeronikaZ diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

No, tak koukám že můj drze globalizační požadavek v českém rybníčku nadzvedl příliš mnoho ryb. Stačilo věcně odpovědět, tedy kromě argumentu mojí matky “protože jsem to řekla”. Příště si radši psaní nápadů na vylepšení do sekce “Nápady na vylepšení” odpustím.

03.01.2021


Pár nápadů na vylepšení webu

Ach bože... Vím, pro jednou jsem to zkusila, jestli se už podmínky neposunuly, abych si po dočtení mohla odškrtnout položku ve Výzvě. Jak píšete, později se přidal slovenský jazyk, proto jsem chtěla vědět, proč knihy v angličtině neprojdou a zda by se to nemohlo změnit. Stačila by mi prostá odpověď, např. že by stránky byly moc velké a prodražil se hosting. Zcela pochopitelný důvod.

03.01.2021


Pár nápadů na vylepšení webu

siena: Já se rozhodně nebráním tomu, aby tu byly i knihy ve svahilštině. ???? A jen jsem vznesla dotaz, proč to není možné. Myslím, že by to uvítala řada uživatelů.

03.01.2021


Pár nápadů na vylepšení webu

alexLytton: Tam samozřejmě jsem. Z nostalgie a loajality k české Databázi používám i tu dál, ale pak šudlám data a hodnocení zpětně, je to nepraktické.

03.01.2021


Pár nápadů na vylepšení webu

Zmizela mi z právě čtených knih knížka The Republic of Thieves, kterou jsem měla v plánu použít do Výzvy. Proto jsem ji “drze” přidala k autorovi a poctivě zaškrtla jako jazyk jiný.
Proč jsou knihy v angličtině zakázané? Jsou tu přeci knihy v slovenštině, je 21. století a kolem mě čtou anglicky všichni. Je to velká škoda, protože pak mi databáze knih přestává stačit.

03.01.2021


Zajímavá a neobvyklá přirovnání nebo úsloví, i nářečná

Tak jsem tu narazila na "blbej jak pučtok" a musela jsem to chvíli googlit - u nás se totiž používá "blbej jak Mundstock".
Přišlo mi to celkem přiléhavé, i když jsem knížku nečetla, jen jsem byla na hře v našem "slavném" Činoheráku. :-)

21.07.2015