Temnarka Temnarka diskuze

☰ menu

Popis serie

Takže abychom zabránili tomu, že budou uživatelé vkládat do popisků k sériím neoznačené spoilery, tak to všechno vygenerujeme AI, takže v popiscích budou do nebe volající nesmysly, gramatické a stylistické chyby a neexistující slova jako intrigující svět? To přece nedává smysl. Jako pardon, radši neoznačené spoilery než další kapitány Algory a podobné perly. Mimochodem, část toho problému je, že ty popisky nikdo evidentně nezkontroloval (!) ani v tomto případě, takže co tu řešíme. A fakt si nemyslím, že uživatelé zvládnout napáchat větší škody, než tento AI pokus.
Tohle má skutečně jediné řešení. Krok zpět, všechen ten nesmyslný AI obsah pryč a otevřít možnost přidat popis série. Jinak je to stále stejný paskvil. My si jako uživatelé (a spisovatelé) ceníme snahy o vylepšení obsahu, ale tohle by krok vedle, je nám líto.

16.04.2024


Popis serie

Myslím, že jediným správným řešením by bylo máznout to plošně. Například takto dopadl Algor, pro kohokoli, kdo to četl, k popukání. Pro autorskou dvojici už tolik ne.

https://www.databazeknih.cz/popis-knizni-serie/algor-3578

15.04.2024


20) Kniha poprvé vydaná v roce 2023 (nová kniha)

https://www.databazeknih.cz/knihy/plac-nemeho-boha-1-svazek-514362

Pláč němého boha

Před dvěma tisíci let si velemág Xandrius podrobil národy a vybudoval světovou říši. Kouzla mu zajistila dlouhověkost a zdálo se, že bude panovat věčně. Teď se však šeptá, že se jeho čas krátí, a bez vlády pevné ruky začínají zemí zmítat nepokoje. Velemágova dcera Denyela o otce obětavě pečuje. Musí strpět nejenom starcovy vrtochy, ale taky se vypořádat s intrikány u dvora, kteří se nemohou dočkat, až si utrhnou svůj díl moci. Z odlehlých koutů říše zatím přicházejí podivné zprávy. Povstalci z pouště si do čela zvolili od narození chromého a zohyzděného Worliha. Věří, že mu znetvoření propůjčuje zvláštní sílu, která jim pomůže zvítězit. Mezitím v lesích daleko na severu zkropila kmeny stromů krev vílích žen. Na nebi se objevují podivné pukliny. Někteří dokonce tvrdí, že chrámy jsou prázdné, bohové mrtví a nebožtíci vstávají z hrobů. Denyela zkazkám nevěří a snaží se v první řadě zachránit otcovo dědictví. Jenomže se brzy sama přesvědčí, že ne všechny neuvěřitelné příběhy jsou smyšlené.

21.06.2023


10) Kniha o boji za lidská práva

Antologie Jiný kraj

https://www.databazeknih.cz/knihy/jiny-kraj-507446

27.02.2023