Schary Schary diskuze

☰ menu

Fantasy pro muže

Skleník jsem četla a je to výborná kniha s propracovaným světem do úplných detailů. Od Aldisse se mi podobně hodně líbila kniha Nonstop - je to sci-fi z vesmíru, o lidech uvězněných v obrovské kosmické lodi, kde žijí poněkolik generací....Od Simaka miluju zas Město a nebo od Tevise je parádní knížka Zpěv drozda.

24.04.2018


19.) Kniha o jídle

Ta Tajna vecere nevipada spatne....

24.04.2018


14.) Kniha s ročním obdobím v názvu

Dveře do léta - pěkná sci-fi o cestování časem

18.04.2018


19.) Kniha o jídle

Snimcibdim: dík za reakci. Já jsem si ji tam dala. Teda trošku z recese, ale pokud si ji četl, tak víš, že ta zombie holka, tam móc řeší jídlo, byl to tam velký problém :) A navíc, mě nic jiného nenadchlo, co bych si chtěla přečíst a bylo to o jídle.

08.04.2018


19.) Kniha o jídle

A co byste řekli na Všemi dary obdarovaná? Malá zombice Melanie tam hodně řeší jídlo???:)) I když má na naše poměry trochu zvláštní apetit...
https://www.databazeknih.cz/knihy/vsemi-dary-obdarovana-295704

05.04.2018


Stephen King

Podle mě jednoznačně To a v závěsu Temná vež (ale to je serie). Dál k mým nej kingovkám patří Dallas 63 (cestování čacem), Pod kupolí a Svědectví -tyto jsou na špici teda na jedničku. Na dvojku bych dala Prokletí Salemu, Žhářka, Mrtvá zóna, Pavučina snů, Dlouhý pochod...a je jich víc. Co za knihy mě moc nevzaly a tady je někteří řadí k těm nej, tak jsou: Holčička, která měla ráda Toma Gordona, Mysery, Christina, Dračí oči, Nezbytné věci, Hřbitov zvířat-tyto jsem dočetla, ale nenadchly mě...Závěrem asi, že každý si mezi desítkami Kingovek musí najít ty své nej...Tak ať se Vám pěkně čte a moc se nebojíte :))

30.12.2017