sasena sasena diskuze

☰ menu

Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Dr.Watson - http://www.valentinska.cz/462017-kniha-tisice-a-jedne-noci-komplet-8-svazku
asi to bude tohle, my jsme všechny svazky měli doma, když jsem byla malá. Divila jsem se, proč to jako dítě nesmím číst. :-)

24.11.2016


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

LiLLu - zkus Ericha Maria Remarque nebo Simmela

01.09.2016


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

n.noi - Šikl - Škutina - Kriminalistická laboratoř nebo Kriminalistický archiv. Najdeš i v Databázi.

11.08.2016


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Kacak1 - Martin Flavin - Cesta tmou. A dokonce je to i o lásce a tak nějak životě vůbec. :-)

02.03.2016


Nejhorší kniha, kterou jste četli

Je jich víc, ale pokud mi něco připadá hrozné už od začátku - většinou už poznám, co můžu očekávat a neztrácím tak čas - knihu nedočítám. V poslední době to byly hned 2, Skladatelku voňavého prádla od M. Formanové jsem sice dočetla až do konce, ale každou chvíli jsem u toho nadávala. :-D A ta druhá jsou Pilíře země, velmi doporučovaná a chválená knížka, která mi ale taky pořádně lezla na nervy. V první třetině jsem skončila. Někdy se až divím, co vše je pokládáno za literaturu...mám na mysli hlavně tu Formanovou.

03.11.2015


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Loky - četl jsi Den trifidů? Vojáci, budoucnost, hrdinové, věda...a navíc fakt dobrá knížka.

03.11.2015


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

anet92 - nevím přesně, zda ten pojem správně chápu, ale podle mého mínění je to skoro všechna literatura starší 20 let. :-) Doporučuji Jih proti Severu, kde hlavní hrdinka stále naráží na nepochopení ze strany okolí, protože se odmítá chovat podle zažitých pravidel a neustále svou hezkou hlavinku trápí vyloženě mužskými záležitostmi. A to hlavně ve druhé části. Ale možná jsem vedle jak ta jedle. :-D

26.10.2015


Pár nápadů na vylepšení webu

Trochu jsem začala listovat v jednotlivých kapitolách diskusních témat a nějak se nemůžu zorientovat. K jednotlivým tématům (dotazům) chybí možnost navázat na předchozí komentáře a ponechat tak jedno vlákno pro lepší orientaci.Nepotřebuji listovat všemi stránkami, pokud mě zaujalo jen několik příspěvků.Vím, že asi není snadné to tady spravovat, témat a oddílů je hodně, ale tohle je asi největší nedostatek, který jsem zatím zaregistrovala. Mělo by se s tím něco udělat.A jak tak koukám, řazení nových příspěvků taky není moc logické...neměly by být nejnovější komentáře nahoře na stránce?

16.10.2015


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

aryan - nemohla by to být Káťa, Katrin, Katynka? Kamarádka fiflena blonďatá se jmenovala Una (jarUNA) a děcka si za pomoci dědečka opravovaly starou kánoi, aby mohly na prázdninovou cestu. :-)

15.10.2015