Sabcens Sabcens diskuze

☰ menu

Cassandra Clare

Leiah: Já sice Harryho Pottera nečetla, ale strašně mi vadilo ještě počeštění v Hunger Games. Hurinán mě opravdu rozsekal. Ale co mi hlava opravdu nebere, je, jak z Effie udělali Cetkie. To opravdu nechápu... Skoro bych i věřila tomu, že za nejblbější počeštění berou extra peníze.

07.01.2015


Cassandra Clare

Když jsem Mortály četla poprvé ještě od MF a viděla jsem jak Magnuse (Krasomil Pohroma) a Ragnora (Hadrián Močál) počeštili, tak se mi chtělo brečet... Ale ten překlad od KK se mi nezdá tak hrozný, i když máš pravdu že originál je prostě originál :)
Herci budou asi největší oříšek no. Já byla třeba docela spokojená s Clary a se Simonem. Ale Jamie Campbell Bower v roli Jace mi nějak nesedl. I když nepředpokládám, že zachovali filmové herecké obsazení :)

06.01.2015


Cassandra Clare

Já jenom doufám, že Dobrovský splní co má napsáno na stránkách a já si v pátek budu moct vyzvednout poslední díl. V angličtině jsem to zvládla přečíst tak do půlky a pak jsem to vzdala...
Na TBC se chystám strašně dlouho a vůbec jsem nevěděla, že je někdo překládá. Díky za tip ;) Je pravda, že jednotlivé série na sebe navazují a už se moc těším na TDA.
K seriálu, ze zvědavosti se na něj podívám, ale nějak velké naděje tomu nedávám.

05.01.2015


Cassandra Clare

Cassandra Clare je mistrině ve svém oboru. Mám přečtené Pekelné nástroje i Nástroje smrti, akorát ještě čekám na Město nebeského ohně, kterého se opravdu už nemůžu dočkat. Zastávám ten názor, že nejdříve je lepší přečíst si Pekelné nástroje, protože jsou pak některé věci v ,,Mortálech'' jasnější :)
Jinak jako první jsem také viděla, který mě uchvátil. Ale po přečtení, už se mi zas tak skvělí nezdál :)

04.01.2015