Radiq Radiq diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

Nešlo by přidat do Nastavení emailových notifikací tohle?
- když někdo z oblíbených uživatelů okomentuje knihu
- když někdo z oblíbených uživatelů ohodnotí knihu
- když si někdo z oblíbených uživatelů přidá knihu do Právě čtených
- když si někdo z oblíbených uživatelů přidá knihu do Přečtených
- když si někdo z oblíbených uživatelů přidá knihu do Knihotéky
- atd.

Pro mě osobně má smysl jen ten první bod, ale dává mi smysl, že někdo jiný by mohl chtít i něco z ostatních věcí, které se objevují pod těžko dohledatelným proklikem v Nastavení - Aktivita oblíbených.

Zároveň si myslím, že by nebylo dobré dát jen jedno zaškrátací pole "když někdo z oblíbených uživatelů vyvine nějakou aktivitu", protože mě zajímají jen komentáře, ale ostatní ne.

A konečně taky uvedu důvod, proč mi tady tato funkcionalita chybí: když jsem konečně zjistil, kde mám Aktivitu oblíbených hledat, nepřijde mi moc praktické, abych to musel v pravidelných intervalech kontrolovat. Navíc si nikdy nepamatuji, kdy naposledy jsem se tam podíval a co tam od mé poslední návštěvy přibylo, co jsem si už přečetl a co ještě ne.

Alternativou by ještě mohlo být, aby byla nějaká možnost indikovat, co je nové... (chápu implementační problémy s tím, KDY to označit jako přečtené - když si to už jen zobrazí v Aktivitě oblíbených nebo až když se na to uživatel proklikne? - proto by tam asi musela být možnost Označit vše jako přečtené, případně přes checkboxy Označit vybrané jako přečtené). Ale protože toto se mi zdá zbytečně komplikované, možnost přes emaily mi přijde schůdnější.

Předem díky za zvážení tohoto návrhu.

07.04.2024


Pár nápadů na vylepšení webu

Mám dva návrhy na zlepšení:
1) vyhledávání v diskuzích - když už ne v příspěvcích, tak alespoň v seznamu diskuzí podle názvu. Když chci najít diskuzi, kde se něco probírá (abych nezakládal znovu podobné/stejné téma), musím proklikat a prohledat všechny stránky
2) v detailu knihy jsou komentáře seřazeny defaultně "od nejnovějších" a je možnost si to přepnout dle dalších 3 kritérií. Já bych ale chtěl bych mít svůj komentář vždy na prvním místě. Abych viděl, jestli jsem ke knize komentář již napsal nebo ne. Uvítal bych checkbox "můj komentář vždy na prvním místě" vedle výběru řazení (checkbox by byl aktivní/viditelný jen pokud jsem již komentoval)

05.01.2022


Oblíbení uživatelé

No fakt. Díky moc!

17.12.2021


Oblíbení uživatelé

Šlo by, aby se v Upozornění zobrazovalo, když některý z mých oblíbených uživatelů přidá Hodnocení nebo Komentář ke knize?

15.12.2021