pepe666 pepe666 diskuze

☰ menu

Poraďte autory podobného typu

Dobrý den,
hledám autora píšícího alespoň podobně jako Frederick Forsyth?
Špionážní inteligentní atd. Má to být dárek pro tátu, který již přečetl vše od zmiňovaného a vše od Dana Browna. Napadl mně Michael Crichton, ale nevím, nečtu tento typ literatury. Dík moc za pomoc.

20.12.2021


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý den,
kde prosím vložit podvodné prodejce? Existuje Blacklist? Jak varovat ostatní?

15.11.2019


Postapokalyptická literatura

https://www.databazeknih.cz/knihy/maso-17109

25.01.2018


Zásadní post-apo knihy

https://www.databazeknih.cz/knihy/maso-17109

25.01.2018


Bazar na Databázi knih

Koka - Díky za odpověď. A jak postupovat dále? Můžu dát špatné hodnocení za podvod i když obchod v podstatě neproběhl ? PS: Jinak spočítal jsem to a jsou to 3 z 9 inzerátu na které jsem jako kupující odpověděl, kniha nebyla a přesto je minimálně po týdnu stále vystavena, přestože jsem prodejce upozornil na to, že zapomněl stáhnout inzerát. Sice jsem tu začátečník, ale štve mne to. Člověk se těší na to, že po dlouhé době našel knihu, kterou opravdu dlouho shání a nic a ještě se tak blbě nachytá znova než mu dojde, že to je ten stejný prodejce. Kolotoč očekávání a zklamání. Škoda, databazeknih.cz je jinak fajn nápad.

20.08.2017


Bazar na Databázi knih

Dobrý den,
jaký význam má jestliže někdo vystavuje knihu, kterou neprodává a vůbec ji nechce stáhnout z prodeje ? Již několikrát se mi stalo, že jsem si objednal knihu a prodejce se omluvil, že ji právě prodal, avšak nikdy ji nestáhl z prodeje. Jestli chce prodejce přilákat více lidí na svůj profil a prodat víc, tak myslím, že to má akorát opačný účinek - jako uživatele mě to naštve a podrývá to důvěru v celou DATABÁZIKNIH.CZ. Mám pocit, že každá druhá kniha zde je falešně vystavena. Tolik můj názor. Díky.

20.08.2017