mousie265 mousie265 diskuze

☰ menu

Knižní šibenice - hra

ano, předávám

08.03.2020


Knižní šibenice - hra

malý skopec na nebi
- - - - - - - / - - - - -

08.03.2020


Poznej knihu podle tří indícií

Ze Zlína do světa - příběh Tomáše Bati ?

07.03.2020


Knižní šibenice - hra

půlnoc?

07.03.2020


Ženy versus muži / Ženy a muži

Koka, své příspěvky jsem odstranila až po tom, co bylo diskusní vlákno přesunuto. Před jeho přesunutím včera večer jsem ještě napsala vysvětlení. Ráno po přesunutí jsem si pročetla vše, co tu bylo od začátku napsáno a usoudila, že už bylo řečeno vše a lépe než bych sama dokázala a tedy není důvod abych tady svůj v kontextu ostatních celkem trapný a asi nesrozumitelně podaný výkřik do tmy nechávala :-).
Nejsem taková tragédka, abych měla potřebu někoho bleskově posoudit a odsoudit. Nevím o vás nic než to, co tu píšete a není to pro mě dost, abych si udělala objektivní obraz o vaší osobnosti, návycích, vztazích, přístupu k lidem a světu. Tím spíš to není dost, abych vás veřejně posuzovala.
Napsala jsem jeden unáhlený příspěvek, pak jeden, kde jsem se ptala na to, jak s ním naložit, poslední s vyjádřením k dotazům. Ani jeden z nich nebyl o nikom z přítomných či nepřítomných, protože v tomto směru se snažím se neunáhlovat.

07.03.2020


Knižní šibenice - hra

správně :-) . Jsem tu nová a docházím k názoru, že je těžší hádanku zadat než uhodnout, i když rychlost odpovědi mě zaskočila, soukroma zadává :-)

05.03.2020


Knižní šibenice - hra

přiznávám, že jsem použila strýčka g ;-/

6. planeta je ve floru
_ _ _ _ _ _ i _

04.03.2020


Knižní šibenice - hra

hamlet, kralevic dánský

04.03.2020


Největší čtenáři

Já jsem se sem dostala v lednu, kdy jsem hledala způsob, jak sepsat svou knihovnu, abych se rozhodla, které knihy si ponechám a které pošlu dál. Ta knihovna se plnila celý můj život a tedy když mi do knihotéky přibyde denně větší počet knih, neznamená to, že jsem si je ten den koupila. Stejně tak si dělám seznam knih, které jsem četla během života, tedy rozhodně můj seznam přečtených nelze posuzovat z hlediska doby mého pobytu zde. Pokud jde o čtenářskou výzvu, napadla mě ke každému bodu zadání nějméně jedna kniha, kterou jsem už četla. Pak mi došlo, že není dáno znát, ale přečíst aktuálně. Takže to bleskové splnění může být jen nepochopení zadání ;-)

17.02.2020


KNIHY NA POMOC OPUŠTĚNÝM CHLUPÁČŮM

Skvělý nápad upozornit tady na aukci pro opuštěné chlupáče. Mám dvě čubinky z útulku a o záchranu psů a koček se zajímám a snažím se taky trochu pomáhat. Často vídám aukce na jejich podporu, kde jsou i knihy a je mi vždycky líto, když jsou knihy opomíjené ve prospěch různých cetek. Bývají to i dobré knihy. Nějak ten záchranářský svět je mimo ten knihomolský. Knihomolové tak přicházejí o možnost koupit dobrou knihu a hafíci a kočičky o penízky, které by jim pomohly. Na aukci rozhodně kouknu, přeju úspěch

27.01.2020