mosem mosem diskuze

☰ menu

1. Kniha (od autora) z mého dětství

I když mužský, z dětství jednoznačně: Amálie Kutinová - Gabra a Málinka - https://www.databazeknih.cz/serie/gabra-a-malinka-2396

17.12.2021


Hodnocení komentářů

Naias - ale lépe, než se nezeptat a umřít hloupý :-D

26.05.2020


Hodnocení komentářů

Naias - Ach jo. Existuje ještě něco, co se děje pro radost? Bez vedlejších úmyslů?.....že já se ptal a nenechal si iluze.

26.05.2020


Hodnocení komentářů

Lenka.Vilka: díky za vysvětlení, netušil jsem že formulka "s obsahem komentáře nesouhlasím" existuje. Tohle by úplně stačilo - pokud by to bylo u komentáře vidět (s obsahem nesouhlasí x čtenářů). Pokud to jde jen správci webu, je to zbytečné.

26.05.2020


Hodnocení komentářů

Máte pravdu, nečtu. A podle všeho, zdá se, že má smysl u toho i setrvat. Díky za rozšíření obzorů. :-) Ale stejně si myslím, že je to škoda. Protože takhle mají komentáře smysl pouze jako soukromá poznámka.Není-li možno dávat palec dolů, protože by MOHL být neobjektivní, kladu si otázku, jakou relevanci má palec nahoru (včetně těch, které dostávají moje komentáře). Hezký den.

26.05.2020


Hodnocení komentářů

Díky za odkaz na debatu na toto téma, která už proběhla. Taky jsem to mohl dohledat dřív :-( Nicméně se nemůžu ztotožnit s tím, že palec dolů by cíleně dávali "škodiči". Proboha, proč by to někdo TADY dělal. To pak lze pochybovat i o palci nahoru. Byla by to prostě jednoduchá "střelná" reakce. Ale možná jsem nenapravitelný optimista :-) A zůstanu jím. Takže zůstanu u soukromých zpráv, které využívám v rámci časových možností....a mnohdy z toho vznikne, i přes různost názorů, zajímavá diskuse.

26.05.2020


Hodnocení komentářů

Poslední dobou mně stále víc schází mimo možnosti dát "palec nahoru" u jednotlivých komentářů také "palec dolů". Samozřejmě, každý můžeme mít na knihu různý názor, ale pokud s autorem komentáře nesouhlasím ( z jakéhokoliv důvodu), byla by to jednodušší možnost než vypisováním osobní zprávy, nebo prostřednictvím diskuse. Ale možná budete jiného názoru.

26.05.2020