Loucillé Loucillé diskuze

☰ menu

Kniha do nemocnice

Tak nevím, ale Zvonokosy mamku ani mě nijak nenadchly.. Došlo tedy na Vejce a já a také Poslední aristokratka. Ještě mám v záloze Zlodějku knih, ale to je smutné..viděla jsem filmové zpracování, a za mě krásné.

22.03.2017


Kniha do nemocnice

Všem moc díky, leckdy i za vtipné komentáře, já osobně se řehtala i u nich, takže číst to vloni po operaci slepáku, kde nešlo už laparoskopicky, ale klasický řez, tak se opravdu (a doslova!!) potrhám smíchy.. :-D Určitě si i pro sebe poznamenám... Myslím, že se takovéto knihy budou hodit! ;-) A to nejen do špitálu. Jinak jsem vybrala První dámskou detektivní kancelář a Zvonokosy. Mějte pěkný den a ještě jednou moc děkuji, jste prima. ;-)

15.03.2017


Kniha do nemocnice

Všem moc děkuji za rady, hned juknu a sdělím, co jsem vybrala. Hodně mě pobavil příspěvek od Koky. ;-) S těmi stehy mě to napadlo hned, ale naštěstí je to pro mamku a ta se jde nechat rozkapat kapačkami (vyhřezlá ploténka, už to má několik let). Ještě jednou díky!! ;-)

04.03.2017


Kniha do nemocnice

Dobrý den, jakou knihu byste doporučili do nemocnice, prosím? Nejlépe něco veselého, čtivého...nemusí to být novinka. Děkuji. ;-)

04.03.2017