komtesa komtesa diskuze

☰ menu

Knížky o upírech

DOBRY VEČER , DLOUHO JSEM ZDE JIŽ NEPSALA A TROCHU MĚ TRAPIL ZRAK, ALE NYNI MAM JIŽ UMĚLY ČOČKY , TAK JSEM SE VRATILA KE ČTENI S LUPOU A PIŠI JENOM VELKYM PISMEM, TAK SE OMLOUVAM ZA TO
MOC LIDI SEM JIŽ NEPIŠE ,ŽE BY JSE UPIŘINA NELIBILA -NEVIM JESTLI VYŠLO NĚCO DALŠIHO ,RADA SE NECHAM POUČIT , ALE JAK JSEM MOHLA ZASE ČIST TAK JSEM ZAČALA ZNOVU ČIST A JAKO DALŠI JSEM VZALA DO RUKY PATRICII BRIGGS A ČTU A ČTU PEČLIVE ZNOVU CELE DILY A POŘAD LIBI
PŘEDTIM ZKHOUBNY KMEN OD DEL TORA ,PRAVOU KREV ,KREVNI POUTA A VŠE OD ZNOVA
MEZITIM JSEM SI KOUPILA KNIHY S JINYM NADPŘIROZENYM TEMATEM ,TVAŘ VODY A HASTRMAN,Z KRVE ZROZENA-- TAKY POČTENI A KULHAVY DABEL OD A. THURWALD -ŠTVANICE ALE DALŠI POKRAČOVANI NENACHAZIM --LITAJI TAM VNITŘNOSTI JAK U KOTLETY A KULHANKATT
TAK JESTLI NĚKDO VI O NĚJAKY NOVÝ UPIŘINĚ , PROSIM PODĚLTE SE MNOU O ZNALOSTI -KOMTESA

07.02.2021


Knížky o upírech

šlejfířka - --Dobrý den ,tak konečně mám knihu Harlekýn ,ale zároveň s ni jsem dostala trilogii od Andrewa Fukudy - --dostala jsem je k narozeninám ,protože vědi ,že upiři je moje oblibený čteni .Ta trilogie je úplně něco jiného o upírech ,co kdy bylo napsáno ,žádné fifinky ,ale tvrdí strávníci A PREDÁTOŘI . --něco jako od Charnas --Poslední upír -- kde lidi byly taky jenom jidlo a nic jiného .
Tak že prvně upiry ,potom Harlekýna ,dlouho mě trvalo než jsem vše pochopila a závěr byl šokujici -pro mě , o co tam vlastně šlo a rozuzlení šokujici ,ale nezklamal a mě ta kniha ,taky možnost chováni a pokusů a experimentů ..

01.07.2015


Knížky o upírech

Dobrý den ,diky ,je to jen názor .rozumim

03.10.2014


Knížky o upírech

paja5- myslíte nástroje smrti ,no řeknu vám že jsem je dlouho sháněla ,napřed 2 dily a potom 1 díl .Myslím vydání Mladé Fronty, .Ale mě se zase líbila Twiillight sága ,mám ji na dvd .Nástroje jsem nedočetla a nebudu pokračovat v nákupu dalších dílů .

02.10.2014


Knížky o upírech

šlejfířka - Dobrý den ,přiznám se ,že mě to přestalo bavit ,poslední 2 díla jsem četla hop sem hop tam ,ale když jste napsala ,že je změna ,tak to zkusím I vám pěkný den .

02.10.2014


Balení knih

Ono vždy nepracují u knih lidi ,které to zajímá ,to poznáte hned ,kdo má svou práci i jako koníčka ,jste dobře informovaná ,koupenou knihu vám i pěkně zabalí a nemusíte vůbec platit igelitku .Ale to je všech profesích ,na koho narazíte ,na fandu nebo ignoranta .

02.10.2014


Balení knih

Dobrý den ,jsem v šoku ,že se k vám tak chovalí ,já jsem to nezažila ,komunikace probíhá ,-pošlu zprávu já jim - knihy došly ,vše v pořádku -Taky si myslím ,že to jsou klidné osoby ,žádní ranaři ,i když to třeba majitel -ka ,nevi koho zaměstnává .Takový lidi s takovým chováním ,nepatři k práci u knih .

02.10.2014


Knížky o upírech

šlejfířka - dobrý večer ,tak jsem váhala ,jestli si ji mám koupit ,ale dám na vás a koupím ,až přečtu napíši.

01.10.2014


Balení knih

Dobrý večer ,asi jsou tak dobří ,vždy dostanu 11% slevu ,a knihy jsou v dobrým stavu ,ráda tam nakupuji .

01.10.2014


Balení knih

Dobrý večer ,dovolím se s vámi podělit o zkušenost s balením knihy .Když použiji foliovou obálku ,tak je dám ještě do bublinky a na rohy knih dám molitan .Zatím je vše v pořádku .Co se týče balení knih v Beletrii -souhlasím s pisatelkou . Vzorně zabaleno a prosypano polyesterem .Ten se dá použit ,když vy něco budete posílat .Do krabice ,při balení se dá použit i molitan,nic moc neváží a vyplní mezery . Zkušenost s Antikvariátem 11 ,mám dobré .Vždy dobře zabaleno v krabici .Samozřejmě vzduchové pytlíky jsou výborný ,souhlasím .

30.09.2014


Knížky o upírech

rafej -Dobrý den , já jsem velký fanda této literatury ,tak že mám jak T. Huff ,Hamiltonovou ,, J R Ward ,CH. Harris ,J Frost a j .Tu Mičanovou se na ní musim podívat Něco mám i na dvd .Krevní pouta se mě hodně libily .Jak filmová verze i kniha .Nezmiňujete se o Pravé krvi se Sookie ,knihy jsem přečetla ,ale uvažuji ,jestli si koupím 5,6,7 serii ,ty předcházející mám ,myslím film .verzi .Někdy je opravdu dost sekernictví v těch knihách ,ale asi to patří k těm nadpřirozeným bytostem ,To by vás asi zklamaly knihy o upirech od J .Kulhánka ,tam je to tedy dost tvrdý .Mám Noční klub a je to síla ,ale nezatracuji to .Možná by mě zajímaly i další knihy od něho ,ale tisíce za ně nedám .

15.09.2014


Knížky o upírech

Rafey -dobrý večer ,velice se mě libí vaše popsání upirů .Jenny Nowak ,mám všechny její knihy ,taky se mě líbily .Máte pravdu ,je to napřič časem .Jakubovy housle - nepřišla jsem na chut tomu .Co říkáte na Nicky Perry Spojení krve ,mě se líbila ,doufám že napiše pokračování .Taky se mě líbí knihy od Petry Neomillnerové .

14.09.2014


Knížky o upírech

Dobrý den,Rafej , ,kniha se vám líbila ?Nevíte náhodou ,jak se pokračování jmenuje ,sama si dovedu představit ,o čem by mohla být .Na doporučení jsem ,zde napsaný jsem si koupila Sen Ockervee ,a byla jsem unešena tim přiběhem ,velice dobře se to četlo .Obě knihy mají něco společného, si myslím -lidé jsou mojí potravou -dobytek ,pářila byste se se svojí potravou ,vy vzdycháte ,když slyšíte bučet krávu na pastvinách .Omlouvám se ,že jsem se tak rozepsala ,ale tyto knihy mají jiný pohled na upíří život -neživot .

14.09.2014


Knížky o upírech

Dobrý den ,Metal Messiah ,se zmiňoval o knížce -Sen Ockervee-tak jsem si ji koupila a jsem velice spokojena ,opět jiní upíři,jako v Posledním upiru od Charnas ,žádná romantika i když se mě Stmívání líbilo ..Slova o dobytku , jsem četla i jinde -lidé jsou moje potrava ,ale Sen Ockervee -četla jedním dechem ,jak se říká .Díky za tip .

31.08.2014


Knížky o upírech

Dobrý večer ,dovolím si napsat o knize ,která taky pojednává o upírech ,tento upír se mě zdá jiný než jaké znám z doposud čtených knih .Jedná se o Poslední upír od Charnasové Suzy McKee .Působil na mě jinak ,vztah k lidem jiný a čekala jsem ,že spisovatelka napíše pokračování komtesa.

29.07.2014