Jacinda Online Jacinda diskuze

☰ menu

Hádejte autory:)

Ahoj, snažím se vzpomenout si na knihu, která má následující parametry... Ví někdo autorku? Vím, že ji napsala slovenska autorka, byla v češtině, z vesmíru, na obálce byla ženská postava ve stříbrném kostýmu. Byla o únosu žen mimozemštany. Díky moc

30.07.2019


Po mně potopa aneb spoilery

ach jo, dva inteligenti. skoro bych si přečetla vaše vzorové bezchybné komentáře. ale uvědomila jsem si, že mě nezajímají. už od dob csfd trollů se v pozérských dizkuzích neangažuji. takže páček

08.08.2016


Po mně potopa aneb spoilery

komentáře mají být svobodný projev hodnocení knihy. mé hodnocení vždy vychází z děje. logicky, jinak nemám co hodnotit, krom kvality textu a stylistiky, což je ale většině čtenářů k prdu. tady nejsme na přednášce bohemistiky. navíc ze slušnosti upozornuji na spoiler. nevím, co je tu za problém. pokud má někdo nepříjemné pocity při čtení mých hodncoení, nenutím je to číst.

08.08.2016


Po mně potopa aneb spoilery

názor na knihu vyplývá asi z toho co se tam stane, lol. navíc upozornuju na spoiler. taky jsem mohla napsat nadprůměrná teenagerovská knížečka. lepší?

07.08.2016


Po mně potopa aneb spoilery

může mi někdo vysvětlit, proč byl můj komentář k Dědičce trůnu přesunut do diskuze, je to můj názor na knihu. co mi na to kdo šahá?

07.08.2016