elenai elenai diskuze

☰ menu

20.) Kniha poprvé vydaná v roce 2018 (zcela nová kniha)

Lenka.Vílka: Mám to stejně. :) Snažím se to brát opravdu poctivě. Třeba u poslední knihy již nežijícího autora jsem si vybrala Vzpomínky, co neuletí od Hany Andronikové, protože byly vydány jako poslední. Jenže pak jsem v doslovu zjistila, že povídky byly vydány už dávno a tahle sbírka v podstatě tvoří sebrané spisy. Takže jsem si ji do výzvy nedala a vůbec mě to neštve. Obohatila jsem se o dílo skvělé české autorky a o tom podle mě i ta Čtenářská výzva je. Objevovat nové literární obzory, vystoupit ze své komfortní zóny. Ale jinak je utěšující vědět, že existují i ti poctiví plniči výzvy, jako jsme my dvě. :-D ;)

19.02.2018


20.) Kniha poprvé vydaná v roce 2018 (zcela nová kniha)

Děkuji za odpovědi, já myslela knihy, u kterých bezpečně vím, že v ČR vyšly v minulém roce. Třeba Bryndzovy Temné hlubiny, Dvůr mlhy a hněvu od S. J. Mass apod. :) Je to čtenářská ledabylost?

19.02.2018


20.) Kniha poprvé vydaná v roce 2018 (zcela nová kniha)

Zdravím, dnes jsem si projížděla žebříček Čtenářské výzvy, konkrétně právě bod 20, abych se případně inspirovala. Docela mě zaskočilo, když jsem narazila na minimálně pět titulů, které byly vydány v roce 2017, přesto je někdo zařadil do Čtenářské výzvy jako Novinku 2018. Co si o tom má pak člověk myslet? :) Jestli se to už někde probíralo, tak se případně omlouvám.

15.02.2018