dzandre dzandre diskuze

☰ menu

PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Jděte s tou svojí politikou do diskuse na IDNES... Agitátorka bubka obzvlášť.

02.04.2018


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Skeeve: Přesně. Jsou lidi, kteří mají pocit, že když jim do tří dnů nezvoní u dveří pošťák, tak je protistrana podvodník, a nedokážou pochopit, že až na výjimky tu lidi neprodávají knihy "na kšeft" a mají prostě i jiné starosti, než na vyzvání běžet někam poštu. Tohle není e-shop...

11.01.2018


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Mně kopec9 nabidnul dokonce osobní předání - no, samozřejmě se potom už neozval...

09.08.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Jaké měla "corvi" číslo účtu? (napište mi zprávu)

20.02.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Chtěl bych upozornit na dalšího podvodníka, viz diskuse 'Bazar na "Databazeknih" '. Uváděl jsem tam číslo účtu, aby si další uživatelé dali pozor, bohužel z příspěvku později "zmizelo" (rád bych znal důvod kromě nesmyslu s ochranou osobních údajů, která rozhodně tímto porušena nebyla).

01.02.2016


Bazar na Databázi knih

Tzn. jsme zatím čtyři. Pokud to tu čtou další podvedení, ozvěte se. Předtím vystupoval pod nickem Ondjaton - stejné číslo účtu, jako Haufphan. Mimochodem toto číslo účtu jsem tu v jednom příspěvku uváděl, teď ho nevidím - ona je tu cenzura na ochranu podvodníků?!

01.02.2016


Bazar na Databázi knih

notburga: No, dobrá, raději upraveno, ale upřímně - to kdyby ten podvodník udělal, jen se práskne (+ jak píše binysek).

10.01.2016


Bazar na Databázi knih

V reakci na výše uvedené případy podvodu s uživatelem "haufphan" jsem věc nahlásil bance. Pokud je nás více, event. již vystupoval pod více nicky, má to už smysl řešit soudně. V takovém případě má banka povinnost ho "prozradit" a sdělit identifikační údaje pro podání žaloby.

10.01.2016