Divil Divil diskuze

☰ menu

Prosím o opravu

Prosím o opravu názvu série Afrokalypsa. Překlep. Správně je Aforkalypsa. Děkuji.

25.11.2020


Audioknihy

Myslím si, že krácených audioknih vychází poměrně dost. I když se v poslední době upřednostňují kompletní četby. Naštěstí. Každopádně na první pohled bývá často obtížné rozeznat kompletní četbu od zkrácené verze, protože se o tom nejspíš z marketingových důvodů často ani nepíše. Příkladem budiž Norské dřevo, z něhož byly v audiopodobě vypuštěny některé pasáže, z poslední doby je to pak Motýlek v podání Norberta Lichého. Tam je ale poměrně do očí bijící už i délka četby. Šest a půl hodiny je na tak tlustou knížku opravdu dost málo.

19.02.2016


Audioknihy

Tak před dokončením Temné věže se stejně do žádného dalšího Kinga pouštět nehodlám, tak kdoví, jestli mě do té doby ještě někdo nepředběhne i oficiální cestou... :-)

22.02.2015


Audioknihy

Cože? Pod kupolí už existuje jako audiokniha?

22.02.2015


Bazar na Databázi knih

To už je nás teda docela dost... Před časem jsem tu o tom taky psal, že by se mi nějaký takový filtr taky zamlouval...

06.10.2014


Bazar na Databázi knih

Tak vycházel jsem z předpokladu, že lidi ve svých profilech nemají potřebu lhát... :-) Ale asi máš pravdu... Já sám teda zatím na tyhle mylné informace nenarazil, tak proto mě to napadlo. Je fakt, že tuším při registraci je jihočeský kraj vyplněný automaticky, tak si to dost lidí pak ani nezmění... Tak se teda omlouvám za svou myšlenku, na druhou stranu mám radost z toho, že jsem někomu vyloudil úsměv na tváři... :-)

14.07.2014


Bazar na Databázi knih

Docela by se mi zamlouvalo, kdyby byl v bazaru filtr na zobrazení knih podle bydliště (kraje) prodávajícího - poptávajícího. Přece jenom poštovné často tvoří poměrně značnou daň navíc ke knížce a lidé alespoň ze stejného kraje by pak takhle měli lepší možnosti k osobním předávkám.

14.07.2014