deidra deidra diskuze

☰ menu

Jakou knihu byste doporučili? Vaše knižní tipy

Doporučuji všem, kteří mají rádi romantiku a erotiku mou knihu Svatba s milionářem. Ne, není to podobné 50 odstínům šedi, je to životní příběh dívky, která musela migrovat do Česka.

25.07.2019


Zpoplatněný bazar

Dobrý den, nemůžu nikde dohledat pravidla Bazaru. Ráda bych zveřejnila moji novou knihu , Svatba s milionářem a nevím, za jakých podmínek a kde přesně. Poradí mi někdo?

12.02.2019


Jakou knihu byste doporučili? Vaše knižní tipy

Doporučuji. Právě vyšla ekniha: Byl jednou jeden život.
http://www.databazeknih.cz/knihy/byl-jednou-jeden-zivot-305982

Tato kniha není velký román, ale čtivě, pravdivě a věrně odvyprávěný příběh obyčejné prosté ženy, která se neváhala vždy poctivě postavit čelem novým podmínkám, ať už v Čechách, či ve Spojených státech. Ženy, které vlastně minulý režim nijak nevadil, protože i v něm pracovala a žila slušně a poctivě a nedostávala se v něm do konfliktů.
Po změnách koncem devadesátých let pak zkusila i poctivě podnikat. A když následně její rozkvétající obchod zlikvidovaly velké obchodní řetězce a dostala nabídku na práci uklízečky ve Walmartu v americkém New Orleans, šla do toho opět přímo a čelem, ač v té době neuměla ani slovo anglicky. Jenomže v USA se ocitla v postavení, které je možno nazvat skutečným současným otroctvím a když se pokusila uprchnout před otřesnými českými „vajzry“, šlo jí doopravdy o život a prožila doslova neskutečnou cestu ke svobodě…
Vyprávění ženy, kterou postupně, jak se pročítáme jejím obyčejně neobyčejným životem, začínáme obdivovat za její upřímnou prostotu, věcnost, praktičnost a vlastně i nenápadné hrdinství…

08.10.2016


Zpoplatněný bazar

Dobrý den. Vyšla mi ekniha "Byl jednou jeden život" a ráda bych ji dala k prodeji. Můžete mi prosím někdo poradit, jak to mám udělat? Děkuji.

28.08.2016


Sdělte své pocity názvem knihy

Jana Klimešová
Byl jednou jeden život.

25.08.2016


Prosím o opravu

Poradí teda někdo, co mám dělat, když má někdo stejné ISBN na knize jako ja? Je to věc nakladatele? Děkuji

21.08.2016


Prosím o opravu

Dobrý den, chtěla jsem vložit knihu a píše mi to, že mám stejné ISBN jako pán Michal Frnka u knihy Anežka a Michal, zkontrolovala jsem to a je to tak. Nakladatele máme také stejného. Nerozumím ISBN a dříve než napíši nakladateli, můžete mi někdo, jako tupci vysvětlit? Děkuji .

20.08.2016