cziss cziss diskuze

☰ menu

Přihlašování pomocí mojeID

Zdravím a zvažujete to nyní?

30.10.2023


Eknihy zdarma

Tak 100% si můžeme říct, že ty díla určitě nejsou vydávány v rozporu s nějakým právem / zákonem. To bych se divil tak, že víc už bych se ani divit nemohl :)

21.03.2021


Nakladatelství

No právě :). Tak třeba k tomu nakladatelství bych napsal (znám ale i jiná taková), 3x měř než koupíš! :)

04.11.2020


Nakladatelství

Nejde o knihu ale knihy ktere vydavaji celkove.

03.11.2020


Nakladatelství

Ahoj, po koupi několika knih z nakladatelství Nová forma, bych celkem uvítal možnost přidávat komentáře i nakladatelství.

Motivace: Protože někdy něco nakladatelství je a někdy něco nakladatelství není. Konkrétně toto, byť cílem je, že každému kdo chce něco vydají, tak v rámci této služby knihy i jaksi "upravují" s cílem pro trh (jak jsem pochopil). No, dejme tomu, pokud by šlo o bazárek výtvorů dětí ze základky, tak by bylo vše OK, tomu by ale musela odpovídat cena...

03.11.2020


Potřebuji poradit....

Dobře, pro příště budu moudřejší :)

09.05.2020


Potřebuji poradit....

Ahoj, dnes jsem přidával 2 eknihy. Docela mě překvapilo, že rovnou nemůžu zadat více ISBN - u eknih má každá verze (mobi, epub...) svoje, ale přitom je to identické. Také nejde zadat tag nebo "příslušnost" k sérii, ten lze až po uložení knihy a znovu její editaci.

Místo toho musíte každou knihu přidat zvlášť, čekat až to schválí moderátor a pak to sloučit. Trochu krkolomné.

Nešlo by s tím něco provést?

09.05.2020


"Porovnej hodnocení uživatelů"

Tak si 2x přečtěte co jsem psal a třeba Vám to dojde.

30.04.2020


"Porovnej hodnocení uživatelů"

Ahoj, dostal jsem nápad na novou funkci. Název je sice nic moc, ale lepší mě nenapadl... Myslím, že by bylo fajn, kdyby byla možnost, když si prohlížíte profil nějakého uživatele, jednoduše (ideálně jedním klikem) srovnat jeho hodnocení knih s vašimi. Tedy knihy co já i ten uživatel hodnotil, případně komentoval, by se zobrazily na stránce tak, aby obě hodnocení bylo vidět.

Motivací pro tuto funkci by bylo něco jako test daného uživatele, jestli má podobný vkus jako vy. A pokud ano, mohli byste se podívat na knihy, které četl a kladně hodnotil pro inspiraci co dále číst.

Co říkáte? :)

22.04.2020


Export knih do .xlsx

Ten export "hodnocených knih" asi nebude co? :(

12.12.2018


Eknihy zdarma

Ahoj, tato nová služba "Eknihy zdarma ke stažení" je super. Našel jsem tam pár kousků, které si už dlouho chci přečíst :). Šlo by k tomu udělat i fulltext vyhledávání?

12.12.2018


Export knih do .xlsx

To bude asi ano. Nicméně knihy v "Hodnocení" exportovat nejdou a o to mi vlastně nejvíc šlo.

05.02.2018


Export knih do .xlsx

Naiasi, jak prosím? Tlačítko exportu jak v přečtených tam bohužel nevidím.

05.02.2018


Export knih do .xlsx

Zdravím, moc se mi líbí Váš web a už nějakou dobu ho používám. Za tu dobu jsem zjistil, že mám více hodnocených knih než přečtených. Hodně by mi pomohlo, aby se dalo exportovat do .xlsx i jiné položky než "přečtené" knihy. Tak by šlo odhalit knihy, které tu mám špatně "zadané". Myslím, že by tato funkce mohla být užitená celkově i pro jiné účely, třeba export knihotéky apod. Díky.

31.01.2018