Bibiana Bibiana diskuze

☰ menu

13. kniha poprvé vydaná v roce 2017 (zcela nová kniha)

Nezvi si vraha do života Blanka Faltová

30.06.2017


14. kniha od českého autora

Novinka - NEZVI SI VRAHA DO ŽIVOTA - Blanka Faltová

25.05.2017


Hledám knihy na téma...

Hanko, máš pravdu, poslední věta je fakt zbytečná, nerozvíjí dost čtenářovu fantazii, když se závěr také usekne, je pak jen na čtenáři, co si domyslí, má tak na výběr i víc možností, takže: "Potkali se." ... milovali se, nenáviděli se, podvedli se, zabili se...fakt román.

27.01.2017


Hledám knihy na téma...

Kniha o lásce bez okecávání.
ON POTKAL JI. ONA POTKALA JEHO. ZAMILOVALI SE. VZALI SE.
Krátká, ne?

27.01.2017


6. kniha, jejíž děj se odehrává v Praze

FRONTA NA LÁSKU, Blanka Faltová, děj se odehrává v Praze

27.01.2017


Kniha pro seniora

tester, ahoj, máš zřejmě na mysli "vhodná" ne hodná, nebo "hodna" jako jestli je vůbec hodna seniora jako takového?
Asi takhle, hlupák nepochopí nikoho, rozumný člověk ví, že když je mladý, může ze stáří čerpat zkušenosti a inspiraci a když je již starý, tak ví, že byl také mladý, brodil se omyly a neúspěchy a tedy mládí porozumí.
Jinak co se týká knih, beru to podle sebe, jako -náctiletá, jsem četla četbu pro dospělé a všemu jsem rozuměla, takže si myslím, že to mladí svedou i dnes, že kniha od staršího spisovatele je pro ně srozumitelná a starému člověku nedělá potíže, přečíst si knihu od mladého autora. Problém může být spíš na straně stylu psaní, literární formy. Rozuměj: pokud v mládí nečteš rád fantasy, pravděpodobnost že je budeš číst na stará kolena je mizivá i když možné to samozřejmě je, že těmto knihám teprve na stáří přijdeš na chuť. Mně se fantasy a sci-fi nikdy moc nelíbilo, ale když jsem to již z nějakého důvodu četla, porozuměla jsem, jen to nebyl můj šálek kávy. Takže v tomto ohledu se nikdo nemusí přizpůsobovat, může číst co chce, pokud na to myšlením "dosáhne" Ještě je třeba podotknout, že někteří autoři píší úžasně od doby, co sáhli takříkajíc po tužce a pak jsou autoři, kteří nezaujmou svým psaním po celý život. Myslím si, že čtenář to má mnohem jednodušší, může si vybírat podle vkusu, ale autor knihy se musí strefit svému čtenáři do vkusu, a to je hodně těžké. A v každé době je nějaký liter. žánr víc žádaný, než třeba v jiné.

24.11.2016


Knihy českých autorek

Iveta Svobodová
Petra Nachtmanová
Blanka Hošková
Blanka Faltová

16.10.2016