barborka:-) barborka:-) diskuze

☰ menu

Kniha pro mladou slečnu?

Ahojky , jelikož mi je necelích 12 mám pro tebe pár typů pro začínající čtenáře :
1. Jestli ji zajímají nadpřirozené bytosti at zkusí : Twilight sága - Stmívání , nový měsíc , Zatmění , Rozbřesk ( mě osobně tyhle knížky dost nadchli a rychle jsem si je zamilovala ), Smečka Vampýrská akademie , Večeře s Vampýrem (Doufám že jsem to napsala dobře ), Čarodejnice
2. Jestli spíše Sci-Fi s nádechem Fantasy a romantiky : Mé sladké Šesnácté století , Šíleně divocí andílci , Triologie -Delirium , Pandomenium a Rekvien .
3. Jestli trochu do Horroru : Hunger games - Arena smrti , další díl si nepamatuju , Síla vzdoru , Válka čarodejnic
4. Láska a zlomená srdce: (Taky jsem nejdříve začínala u romantiky a přešla k sci-fi ) od Meg Cabot : serie Princezny deníky
5.Klasika : Babička
Budeš se muset zaobývat tím jaké téma ji baví . Zkus si třeba všimnout na jaké filmy se kouká a podle toho vybrat , nebo jí zaregistruj v knihovně . (Je to jenom můj názor je mi jenom 11 a půl a knížkám se věnuju už hodně dlouho . A tak jsem se snažila pomoct )
Musím říct , že většinu tihleh knih jsem četla a mohu je doporučit . A doufám , že majitelka téhle diskuze na mě nebude naštvaná za moji malou radu .

20.03.2014


Hledám knihy na téma...

kucqo moc děkuju Ps: 10 čtu tedka to pandemonium

12.03.2014


Hledám knihy na téma...

Hledám nějakou fantasy knihu s romantickým podtématem . Budu ráda za každý návrh . Něco jako Twilight sága a střípky duší.

05.03.2014


Hledám knihy na téma...

Za mě je to : Místo Střípky Duší
Twilight sága

Večeře s Vampírem

04.03.2014