Bača Bača diskuze

☰ menu

Stephen King

Metal Messiah: Díky za názor. Neříkám, že bych zrovna po přečtení knížky chtěl skončit v pokoji plném polštářků pod dozorem statného ošetřovatele, ale čekal jsem prostě od jeho knížek alespoň trochu děsu! Zkusím tu Pavučinu snů a snad i další. Nechci Kinga jen tak hodit do kytek. Ale popradvě, knihy Cliva Barkera mi přišli lepší.

Alix: I tobě díky. TO mám v plánu, tak uvidím. Nejprve zkusím tu Pavučinu snů.

P.S.: Kdyby jste měli nápady na další autory hororových příběhů vyjma dvou zmiňovaných, rád se přiučím! =) Díky

23.11.2012


Stephen King

Zdravím,
jsem v rozpacích... Přiznávám, že jsem se na Stephena Kinga vyloženě těšil, po doporučení dosti lidí! Nicméně, po přečtení Carrie, Nadaného žáka, Hodiny děsu a Osvícení, stále postrádám onu pověst hororového Mistra! Pravda, v Osvícení jsem našel nějaké náznaky, ale dále jsem byl pouze zklamán. Prosím vás tu tedy o nějaké doporučení několika Kingovek, kde by člověku nabíhala alespoň trochu husí kůže a já se konečně poznal pravého Mistra hororu? Předem děkuji...

22.11.2012


Jo Nesbø

Díky za vyčerpávající info =) ... A dík i za upřesnění jména autora, nejsem halt dokonalý =)

26.04.2012


Jo Nesbø

Zdravím,
měl bych otázku. Řekněme, že jsem tak trochu podlehl boomu severských autorů,mám za sebou trilogii od Larssona, a dostal jsem typ na dalšího, Joe Nesbø. Narazil jsem však při čtení různých recenzí také na menší problém! Jeho jednou z ústředních postav je Harry Hole a nějak jsem se nikde nedobral k tomu, jak jdou knihy po sobě dějově! Zda dle toho jak vycházely, či je to nějak zpřeházené. Nerad bych v tom měl jak se říká guláš! Našel jsem následující:
1. Netopýří muž (1997)
2. Švábi (1998)
3. Červenka nese smrt (2000)
4. Nemesis (2002)
5. Pentagram (2003)
6. Spasitel (2005)
7. Sněhulák (2007)
8. Pancéřové srdce (2009)

A tak se ptám a prosím, zda již někdo něco přečetl a pomohl by mi to trochu utříbit!
Díky za veškeré typy a info!

25.04.2012