amysa amysa diskuze

☰ menu

Knihy, po kterých pátrám - poraďte

pavlinda - díky za pomoc, ale doktorka Kálalová to není, tu jsem četla... a rozhodně neprožívala žádnou romantiku ani šťastné konce...
Jinak to určitě není příběh z našich končin, určitě to byl cizí autor a ta lékařka byla pravděpodobně z Evropy, ale možná i z Ameriky a jednalo se o smyšlený příběh, román... Zkouším pátrat a nenalézám, ale možná když to vzdám, zrovna mě někde cvrnkne do nosu:-)

15.05.2018


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Prosím, pátrám po knížce, kterou jsem četla zhruba tak před 20 lety, kdy pravděpodobně vyšla... Jedná se o příběh z lékařského prostředí, kdy hlavní hrdinkou je tuším, že lékařka nebo možná i sestřička, která odjíždí z civilizované země zachraňovat nemocné na lékařskou misi... Ale nepamatuji si přesně, ve které zemi se příběh odehrává, možná někde v Africe a určitě tam nechybí romantická linka a happyend... Také netuším, zda mi to nesplývá s jinou knihou a zda důvodem jejího odjezdu náhodou není nešťastná láska... Pokud by mi s pátráním někdo pomohl, budu velmi ráda:-) Díky všem a přeji krásné jaro!

11.05.2018


Hledám knihy na téma...

nejen pro buck, klidne pro všechny!!!
určitě doporučuji Světlo mezi oceány.... nádherná kniha

http://www.databazeknih.cz/knihy/svetlo-mezi-oceany-177545

01.02.2014