6839 6839 diskuze

☰ menu

4.) kniha, ve které se jedna z postav jmenuje jako vy

Děkuji za tip, do výzvy jsem zařadila již jinou knihu, ale tuto si také přečtu, neboť už sama jsem narazila na toto jméno. Ale nic se mi s ním nepojí.

15.09.2018


4.) kniha, ve které se jedna z postav jmenuje jako vy

Mám to! Alma Coin, prezidentka v knize Hunger Games.

15.09.2018


4.) kniha, ve které se jedna z postav jmenuje jako vy

Ahoj, no jéje, ... Neznal by jste někdo knihu, ve které se vyskytuje jméno Alma? Vůbec si neuvědomuji, že bych něco podobného četla. Děkuji :))

15.09.2018


Dobré knihy s dobrým koncem!

Knihy Laurenta Gounella : Mám přečteny dvě, mají dobrý konec, a jsou také k zamyšlení - k vašim bodům se mi hodí tato : Muž, který chtěl být šťastný. U mě doma povinně koluje, a zatím dobrý :)

26.08.2018


Posloucháte při čtení hudbu?

Hudbu poslouchám, když hledám inspiraci, po dočtení knihy, nějakou která je pro ni specifická, či když je přímo v knize zmíněná písnička, tak si jí pustím. Ale osobně ne, to že by mi plynuly slova s hudbou která zní se mi nedaří, většinou když čtu tak si pouštím, svůj vlastní "soundtrack", jak by přímo z chvilek z knihy,... taková ta onomatooia,... asi se to píše jinak...jinak zvukomalba. Myslím, že hudba provází každý příběh.

26.08.2018


U které knihy jste se smáli nahlas?

Cabicar - Dítě školkou povinné, Vážně ani to že sedíte v autobuse plném lidí máte hromadu tašek s nákupem,..... Musíte se smát,. Zapomenete, kde sedíte,.. pak se smějete. Pohledy lidí vás vrátí zpět na Zemi. Tak se alespoň culíte, tedy snažíte se vypadat vážně, ale nemůžete si pomoci. Koutky úst se vám rozjíždí sami.

26.08.2018


1.) kniha, která byla zmíněna v jiné knize

Mohu-li počítat knihu "Shakespeare a jeho svět", pak všechna z Shakespearových děl jsou zde zmíněna, také jedno sporné, začínající na P. Od autorky Ch. Lyne.

21.08.2018