1amu 1amu diskuze

☰ menu

Lidé, kteří zde záměrně škodí

Ad Lector: Souhlasím, je to racionální, leč pominout tento jev se mi zatím nechce. A děkuji za podnětná slova.

29.02.2020


Lidé, kteří zde záměrně škodí

Ad Lector: Ke změně asi nedojde. Jsem příznivec demokracie. Ale jsem potěšen, že zde mohu vyjádřit můj názor. Ono se to možná vytříbí a poznáme tu druhou stranu. Proto se snažím omeit svou vzácnou skupinu oblíbených na minimum. Ti mi něco dají. Mám pochybnosti o cca 300 oblíbených. Jednak bych si musel zřídit sekretariát, což v paneláku nejde a jednak bych měl strach o svůj zdravotní sta.
Asi tak.

29.02.2020


Lidé, kteří zde záměrně škodí

Ad Koka:
Vážím si názoru a po včerejším večeru (28.2.2020) jsem zjistil od několika svých (oblíbených) "mozkovou totožnost", to potěší . Udělalo by mi radost, pokud by se o tomto tématu hovořilo více. Abych se necítil jako nebožtík Urválek, nebylo by na škodu vyjádření druhé strany.

29.02.2020


Lidé, kteří zde záměrně škodí

Rozmohl se nám na DK knih takový nešvar !
Až do večera 28.2.2020 jsem si myslel, že čtenáři s nejlepšími komentáři jsou mi příkladem, jak vůbec komentář (nejsem zde dlouho) psát. Omyl. !
Nová stachanovská metoda : vyber autora (třeba Daniel Silva) a u všech jeho knih to zmákneš za pár minut, stačí ctrl C+ ctrl V . Jak jednoduché, že ano ? A k tomu na vše takto narozené, příznivci stachanovce-tedy další úderníci namastí nepočítaný přehršel palců.
Jde o nešvar ?

29.02.2020