William Ritter citáty

americká

Citáty (22)

.....ale potřebuje taky pár lidí, kteří nejsou příliš namyšlení na to, aby naslouchali rybám. (Jackaby)


...byla bych raději, kdybyste se neodvolával na moje omezené vzdělání, když lžete stařenkám. (Případ ukradeného zubu)


A pro příště – pojem diskrétní obvykle nezahrnuje vymazání místa činu z mapy pomocí ohnivé koule velikosti zaoceánského parníku. (Případ ukradeného zubu)


Ale stejně je poněkud zneklidňující, když si představím, že se tu potuluje kanibalská kočka, která žere jiné kočky. (Případ ukradeného zubu)


Co je to sakra za idiota?


Jediné, co je na tomhle údolí mimořádné, je nejspíš skutečnost, že je to ten nejobyčejnější kus venkova v dějinách venkovů. (Případ ukradeného zubu)


Kdo chce vidět dinosaura? (Případ ukradeného zubu)


Kdyby se všichni zemřelí rozhodli střežit svůj majetek, neměli bychom my živí kde bydlet. (Jackaby)


Kdybychom trvali na tom, co je obvyklé a obyčejné, nikdy bychom nemohli být skutečně neobyčejní. (Případ ukradeného zubu)


Když jsem se zvedala, zašeptala jsem Jackabymu přes mříže: "Mám říkat pravdu?" "Zabila jste někoho?" zeptal se tiše detektiv. "Ne, jistěže ne!" "Tak nevidím důvod, proč byste měla lhát."


Na někoho, kdo si zrovna uvědomil, že ve městě se chystá hromadný masakr, se tvářil nebývale klidně.


Nejsme od policie, až na ty, kteří jsou od policie. (Jackaby)


Nezírejte na žábu. (Jackaby)


Nic není tak otravného, jako tvrdohlavý strážce zákona. (Případ ukradeného zubu)


Předpokládám, že bychom mohli nastavit určité pokusné hodnoty, měřit citlivost za stálých podmínek a s různými proměnnými, přijít s vnějšími podněty. (Jackaby)


S nestvůrami je to snadné, slečno Rooková. Jsou to prostě nestvůry. Ale nestvůra v obleku? To je v zásadě podlý člověk a podlí lidé jsou daleko nebezpečnější.


Slečno Rooková, největší postavy v dějinách nikdy nejsou ty, které se vyhýbaly nezdarům, ale ty, které se vztyčenou hlavou procházely nesčetnými nezdary, jedním za druhým, a jen občas dosáhly vítězství. Nezdar není opakem úspěchu - je jeho součástí.


Šťastnej jak ryba v sudu s rumem. (Případ ukradeného zubu)


Tedy, chci říct, ne že bych na vás zírala jako na nějakou atrakci nebo...ale...jste opravdu krásný pes. (Případ ukradeného zubu)


To, že její bitvy se často odehrávají jen v její hlavě, nikterak neumenšuje její hrdinství. (Jackaby)


Vyrazit někdy na lov s takovým stopařem, to by bylo něco! Kolem zas neběhá tolik loveckejch psů, s kterýma by člověk moh po lovu zajít na pivo. (Případ ukradeného zubu)


Zajímalo by mě, co je vlastně smutnější - zda zanechat někoho, kdo truchlí nad vaší smrtí, nebo zemřít a nikoho takového nezanechat. (Jackaby)