Olga Gromyko citáty

běloruská, 1978

Citáty (3)

… má výjimečný talent k praktické i teoretické magii, hodně rozvinutou intuici, rychle se přizpůsobuje nestandardním situacím… Ha, takže mám ještě naději? … doporučuji využít její dar k řešení Vámi vzpomenutého problému. Následující strany jsou napsány tajným inkoustem, aby byl jejich obsah uchráněn před nadměrnou zvědavostí výše zmíněné adeptky, která se už nepochybně seznámila s obsahem předchozích stránek. Složky inkoustu znáte, takže jeho přečtení… Ne, neexistuje žádná naděje. Napraví mě teprve hrob.


Jméno má dlouhé a pokroucené jako zmije svinutá do klubíčka. Uvedl je na prvním cvičení, ale tak rychle a nezřetelně, že si je nikdo nestačil ani zapsat. Adepti mu říkali „vysoce vážený profesor Pitrim“. Přednášející vynechávali „vysoce váženého“. A mistr i „profesora“. Zato když neposlouchal, používal se výraz „nekropáprda“. A říkali mu tak adepti i přednášející.


V okruhu deseti mil od Dogevy není žádná lidská osada. Bojí se. Co je na tom divného? Upíři! Pijáci krve! Strach a děs! Zamkněte dveře a jezte česnek!