Jessica Ann Redmerski citáty

americká, 1975

Citáty (16)

,,Nic netrvá věčně. Je lepší potlačovat city než jim propadnout, protože pak se člověk chová jako jejich otrok - a protože nic netrvá věčně, nakonec všechno, co bylo dobrý, bolí jako čert."


... nakonec všechno, co bylo dobrý, bolí jako čert. (Na hraně zapomnění)


..Protože vždycky budeme žít na hraně. Na hraně zapomnění.


"Jen pořád něco rozebírat a plánovat je k ničemu. Když pořád rozebíráš minulost, nepohneš se z místa. Stejně tak tě drží zpátky, když pořád jen plánuješ budoucnost. To pak trčíš pořád na místě. Žij touhle chvílí, kdy je všechno, jak má bejt. Přestaň zbytečně vzpomínat na minulost a dostaneš se, kam se chceš dostat, mnohem rychlejc. A bez boulí na silnici." - Andrew Parrish, Na hraně zapomnění


"Vypadal jako dítě lásky... no, třeba ... Brada Pitta, nebo... Johnnyho Deppa, fakt! A tady Miss Neposkvrněnýho panenství mu na žádost o telefon sdělila, že je lesba!" - Natalie, Na hraně zapomnění


„Bodejť. Ale ten tvůj je tvrdohlavej.jako mezek.“„To podepíšu,“ odpověděla Camryn a ušklíbla se. (Na hraně věčnosti)


Až tě příště zase napadne vybíjet si vztek na nevinnejch přírodninách, nahlásím tě jako nebezpečnýho šílence. (Camryn Bennettová, Na hraně věčnosti)


Chtělo se mi na něj zakřičet, že ho miluju, ale mlčela jsem. Milovala jsem ho celým srdcem, ale něco, jako by mi napovídalo, že jestli to vyslovím nahlas, všechno se zhroutí. Když si to nechám pro sebe, náš příběh nikdy neskončí. Vyslovit tohle byl pro většinu lidí začátek, ale pro mě a pro Andrewa by to mohl být konec. (Camryn Bennettová)


Každej občas potřebuje pomoct s tím, aby si připadal naživu. (Na hraně zapomnění)


Když se všechno bortí to poslední co zůstává je láska.


Kéž by ten příběh o Orfeovi a Eurydice byl pravdivý. Vím, že bys za mnou dokázala přijít do Posvětí a zpívat mi a přivést mě zpátky k životu. A já bych se neohlídnul. Nepokazil bych to, jako ten ubožák Orfeus. (Andrew Parish)


Myslím že když se člověk přestane bát, lidi se začnou bát jeho. (Na hraně zapomnění)


Náhoda je jen přijatelnější výraz pro osud.


Náš příběh je u konce, ale naše cesta ne. Protože vždycky budeme žít na hraně. Na hraně věčnosti. (Na hraně věčnosti)


Nesmíš se nikdy držet zpátky, Camryn Bennettová. Dělej v životě to, co chceš, říkej, co si myslíš, a nikdy se neboj být sama sebou. Kašli na to, co si myslí ostatní. Žiješ pro sebe, ne pro ně. (Andrew Parish)


Podle mě, když se zamiluješ, doopravdy hluboce zamiluješ, je to na celej život. Ty ostatní vztahy jsou jen pokusy a omyly. (Andrew Parish)