Sergei Boutenko

ruská

Nové komentáře u autorových knih

Divoké a jedlé: Buriny, tráva a kvetiny Divoké a jedlé: Buriny, tráva a kvetiny

Po americkém úplně polopatickém úvodu autor nabízí spoustu dobrých a užitečných informací. Obyčejné rostliny kolem nás, které můžeme použít k jídlu a jsou lepší než skleníkové supermarketové saláty. Hodně jich už mám s úspěchem vyzkoušeno a jsou výborné: popenec, svízel, bršlice, ptačinec, kopřiva, pampeliška, sedmikráska, řebříček... Ale třeba takový mahon, o kterém (skoro) každý tvrdí, že je jedovatý, mě překvapil. Nebo aloe, o které jde pověra, že se musí loupat - tak prý nemusí. Také podle Sergejovy rady do zeleného repertoáru sem tam přihodím listy ovocných a jiných stromů. Doporučuji!... celý text
Elsinor024