Manfred Schmid

německá

Nové komentáře u autorových knih

Pirátský princip Pirátský princip

Pirátský princip je unikátní průvodce, který velmi zábavným způsobem vysvětluje, jak lze přenést přístup historických pirátů nejen do našeho současného pracovního světa, ale také do soukromí nebo vztahů. Kniha je rozdělena na předmluvu, samotný obsah skládající se ze šesti kapitol a glosář. Na začátku jsme seznámeni s historií pirátů, přeneseme se společně do dávné minulosti a seznamujeme se s nejslavnějšími z nich, jako například s Francisem Drakem nebo Henry Morganem. Co musím vyzdvihnout je celkové grafické zpracování knihy, kdy kapitoly jsou odděleny pirátskou lodí a mají velmi příznačné názvy. A nejen to. V knize se poměrně často mění font písma, najdeme zde přehledné tabulky a důležité věci jsou vypíchnuty v rámečcích. Kniha je opravdu velmi zábavná, nejednou jsem se zasmála a nejednou jsem se skutečně zamyslela nad tím, jak jednoduché to celé vlastně je. Hrozně mě to bavilo. Nemám knize vůbec co vytknout a dávám plný počet.... celý text
Costanzo


Pirátský princip Pirátský princip

Poměrně dobře zpracovaná a čtivá příručka o osobnostním rozvoji, zabalená v atraktivním pirátském kabátku. Za mě dobrý ;)
Parwana


Pirátský princip Pirátský princip

Čtivé a pěkně zpracované. Zároveň nechybí ani historická fakta. Tak trošku jiná self-help literatura a jedna z mála, která mě bavila.
Pitbullka


Manfred Schmid - knihy

2019  87%Pirátský princip

Žánry autora

Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

Schmid je 0x v oblíbených.