verunkab verunkab komentáře u knih

☰ menu

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Úžasná knížka sakra!!
SPOIL
Achjo Mavy :( snad to tak doopravdy není. Nechápu že i přes všechno ho mám furt radši než Cala. Cal není špatný, ale příjde mi že mě prostě ani neměl čím uchvátit no.
Jinak přesně jak se tu píše, Hunger games a Selekce se spojili v jedno boží stvoření! :D

21.01.2016


Selekce Selekce Kiera Cass

naprosto dokonalá kniha! nemůžu se dočkat dalšího dílu

22.06.2015 5 z 5


Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Upřímně jsem dost překvapená, když vidím komentáře. Mě se kniha vážně moc líbila a rozhodně bych neřekla že ej to nejhorší "greenovka". Kniha má zase všechno, navíc ještě spoutu zajímavých informací:) Rozhodně nechápu proč soudit každou další knihu Johna podle knihy "hvězdy nám nepřáli" .

22.06.2015


Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Díl se mi líbil víc než první! Trošku mě kniha dohání k šílenství ale jsem ze série nadšená! Rozhodně jedna z nejlepších !

21.12.2014 5 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

úžasná kniha!!!!!!!!!!!!! Rozhodně se zařadila mezi moje nejoblíbenější. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.

08.09.2014


Jestli zůstanu Jestli zůstanu Gayle Forman

Rozhodně si myslím že si kniha zaslouží vyšší hodnocení.Kniha se mi moc líbila! Na konci mi i ukápla slza a moc se těším na další díl a první film!

25.08.2014


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Miluju Johna Greena, takže pro mě jedna z nejhezčích knih. Rozhodně knihu nemůžete srovnávat s Hvězdami, protože je každá úplně jiná. Když jsem se dozvěděla že se příběh zfilmuje, nebyla jsem zklamaná, ale ani šťastná. Některé příběhy by se měli nechat tak jak jsou, protože například Aljašku bude muset hrát nějáká velice dobrá herečka. Knihu jsem si každopádně zamilovala .V knize jsou krásné přirovnání a určitě jí doporučuju.

05.08.2014 5 z 5