Veronika2692 Veronika2692 komentáře u knih

☰ menu

Stane se včera Stane se včera Gillian McAllister

Musela jsem se do toho postupně začíst, nemůžu říct, že by mě kniha bavila od začátku. Ale tak asi od půlky jsem se do toho dostala, téma je to zajímavé a nakonec se to tak propletlo, že jsem jen koukala. Za mě dobrá kniha.

27.04.2024 4 z 5


Černá díra Černá díra Yrsa Sigurðardóttir

Yrsa je jistota, i když musím říct, že mě od ní více baví knihy hororově laděné. Ale nedá se nic vytknout, opět vydařená knížka

10.04.2024 5 z 5


Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

To se četlo opět samo, jako Pomocnice. Skvělý příběh, samozřejmě je to trochu nadnesené, ale je to prostě kniha a mě se moc líbila. Ty finálové zvraty, kterých pro mě bylo hned několik, pecka.

19.03.2024 5 z 5


Složka 64 Složka 64 Jussi Adler-Olsen

Severské autory mám opravdu ráda a Adler Olsen není výjimkou. Skvěle se čte, musím tedy pochválit i překlad a vtipné a sarkastické poznámky. Příběh ve třech rovinách mě seděl, je to svižné a byla jsem až do konce napjatá, jak to dopadne. Určitě budu pokračovat s dalšími díly.

06.03.2024 5 z 5


Hlad / Žízeň Hlad / Žízeň Jozef Karika

Musím říct, že se mi Karikovy povídky líbily mnohem víc, než některé jeho romány, vyjma Trhliny. Suprově se všechny prolínaly, na mě tedy sem tam moc toho nadpozemského a filozofického, to na mě opravdu není, ale jinak paráda.

05.02.2024 3 z 5


Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Já vlastně žádný nový komentář ke Colleen nemám, opět naprosto boží. Já ji fakt žeru, její knihy mě vždycky úplně pohltí, tak strašně mě baví to číst. Naštěstí ještě nějaké nepřečtené od ní mám :)

25.01.2024 5 z 5


Rituál Rituál Adam Nevill

No tak tohle bohužel nebylo vůbec nic pro mě, dočetla jsem jen proto, že nesnáším knihy nedocist, když už zacnu.
Pro mě strašně nudné, rozvleklé, neuvěřitelné množství popisu, vlastně se pořád jen něco popisuje, přímé řeči je opravdu hodně pomálu.
Navíc mi to přišlo i nesmyslné, prostě blbost.

11.01.2024 2 z 5


Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Kniha se mi moc líbila a ten konec vůbec nejvíc. Četla se sama, styl psaní mi opravdu moc vyhovoval a postavy také super. Takže se již těším na další knihu od autorky :)

11.12.2023 5 z 5


Není úniku Není úniku Yrsa Sigurðardóttir

Skvělá nová knížka od Yrsi :) moc se těším na další ze série. Napínavé, stále se něco děje a rozuzlení taky nečekané, tedy pro mě aspoň. Ta atmosféra by se dala krájet.

24.11.2023 5 z 5


Klub monster Klub monster Jennifer McMahon

Pěkná kniha, ale nejsem z ní vyloženě nadšená, myslím, že to zní Jennifer i líp. Za mě pořád nepřekonala Zimní lidé. Opět mě mnohem více bavila část z minulosti než přítomnosti, ale nemohla jsem se úplně začíst, nevím čím to bylo. Ale je pravda, že závěr mě překvapil a trochu mé hodnocení vylepšil.

30.10.2023 3 z 5


Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Četla se suprově, lehce, to B.A. pořád umí, i to téma bylo zajímavé, ale nijak extra napínavé to dle mě nebylo. Její první knihu Za zavřenými dveřmi nejspíš žádná už nepředčí.

12.10.2023 4 z 5


Rodina na zabití Rodina na zabití Megan Collins

Tak tahle rodina je opravdu dost zvláštní, až nereálná tedy. Knížka se mi nečetla extra dobře, až mě chvílemi nudila, ale dočetla jsem tedy. Závěr to trochu vylepšil, ale za mě nic extra.

02.10.2023 2 z 5


Byt v Paříži Byt v Paříži Lucy Foley

Fajn knížka, dost dlouho hodně tajemná a záhadná, pořád jsem netušila, co se vlastně stalo a co jsou tam všichni zač. Ale nakonec to bylo dobré, pěkně zamotané a propojené

09.09.2023 4 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Prostě Colleen, zatím se mi ani u jedné z jejích knih nestalo, že by se mi nelíbila. A i tato, opět skvělá, zase jiný neotřelý příběh a ty emoce, ty z té knihy přímo stříkají. Už se zase těším na další, ještěze mám zásobu Colleen :)

21.08.2023 5 z 5


Pohádka Pohádka Stephen King

Krása, já jsem moc spokojená, geniální příběh, nechápu, kde bere King všechnu tu fantazii a kreativitu.

26.07.2023 5 z 5


Loutkové divadlo Loutkové divadlo M.W. Craven

Kniha se mi líbila, nejvíc rozhodně postava Tilly, ta je skvělá a opravdu jsem se u jejich scén pobavila :D ale celkově všechny postavy a příběh skvěle vymyšlený a dotahnuty do konce. Už mám připravenou další knihu od autora :)

12.06.2023 4 z 5


Kořist Kořist Yrsa Sigurðardóttir

Po dlouhé době jsem sáhla po Yrse a pořád je prostě skvělá. Opravdu mě mrazilo při čtení, skvělý příběh, to rozdělení do vyprávění od několika osob se mi moc líbilo a byla jsem zvědavá, jak to celé dopadne a jak se ty příběhy propojí. A propojili, závěr fakt masakr, to jsem absolutně nečekala.

24.05.2023 5 z 5


Upálené Upálené C. J. Tudor

Kniha byla fajn, ale nijak extra mě nenadchla. Myslím, že ostatní knížky od autorky byly lepší nebo mě se líbily více. Tady jsem měla trochu problém se spoustou postav a se spletitou a zamotanou minulostí, i když nakonec se to docela vyjasnilo.

03.05.2023 2 z 5


Na okraji Na okraji Lina Bengtsdotter

První knížka od autorky a asi ne poslední, bavila mě, styl psaní, postavy i ta hlavní byly super. Za mě paráda.

11.04.2023 4 z 5


Skryté obrázky Skryté obrázky Jason Rekulak

Skvělá knížka, zase úplně jiný příběh, jiné téma, než na jaká jsem zvyklá a k tomu ještě ty obrázky, úplně tu knihu ozvláštnily a vylepšily. Moc se mi to líbilo a navíc takové rozuzlení mě vůbec nenapadlo, takže pro mě i překvapení na závěr.

23.03.2023 5 z 5