Týna24 Týna24 komentáře u knih

☰ menu

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

(SPOILER) Boží kniha se skvělou zápletkou, nutně potřebuji další díl. A ty draci boží, určitě si chci přečíst další knihu s drakama. Miluju ten vztah mezi Violet a Xadnem. Kdo by to čekal že zrovna Violet dostane dva draky a nemůžu se rozhodnout jestli mám radši Tairna s jeho uštěpačnýmy poznamkami a frkáním, nebo krásnou milou a třpytivou Andarnu. Je mi moc líto Liame, brečela jsem spolu s Violet, byl moje oblíbená vedlejší postava.

11.04.2024 5 z 5


Obsidio Obsidio Amie Kaufman

Nejsem velký fanoušek sci-fi ale tato série mě dostala už jen přes její originalitu. Jsem moc spokojená i se zakončením celé série. Moc všem doporučuji

30.03.2024 5 z 5


Dobrodružství Toma Sawyera Dobrodružství Toma Sawyera Mark Twain (p)

Kniha byla moc fajne. Líbilo se mi že se odehrává v minulosti. A dokážu si tak nějak představit jak si hráli moji pra prarodiče a možná podobným způsobem prarodiče. Celkově príběh rychle utíká a jsem ráda že jsem si ho mohla přečíst po druhé.

16.03.2024 4 z 5


Vytí na měsíc a jiné trapasy Vytí na měsíc a jiné trapasy Tim Collins

Tato kniha není špatná, jen to není pro mojí věkovou kategorii. Moc jsem nesoucítila s hlavní postavou. Autor určitě špatně nepíše jen míří na dětské publikum, a příběh je až moc jednoduchý a odhadnutelný.

02.02.2024 2 z 5


Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

Příběh je skvělý, moc dobře se to četlo, dost často jsem měla pocit že nečtu ,ale prožívám to vším možným, jako kdybych já byla hlavní hrdinka či hrdina. Moc se mi libí že je to vyprávěné z pohledu Anny i Madoxe.

13.12.2023 5 z 5


Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa Michal Viewegh

Knize dávám 4,5 hvězdičky z 5 hvězd. S knihou jsem spokojená, libí se mi pohled na komunismus s jiné strany, jakožto i vtipné. Libí se mi i styl psaní. Jak je hodně dobře čtivá.

21.11.2023


Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále Bohumil Hrabal

Knihu hodnotím dvoumi hvězdičkami z pěti, děj knihy za mě špatný neni, ale styl psaní se mi nelíbí, dlouhé rozepisování do detailu a hlavně dlouhé věty.

21.11.2023 2 z 5


Polibek na Mykonu Polibek na Mykonu Catherine Rider

Je to krásné, rychle to ubíhá. Skvěle se to čte. Nic extra, je to prostě roztomilá jednoduchá romanťarna, když si chcete odpočinout, určitě doporučuji vzít na dovolenou k moři. Aneb u něho budete chtít být.

10.09.2023 5 z 5


Pravidla se mají porušovat Pravidla se mají porušovat Natalie Williamson

Amber mě dost štvala, jak se chovala k Hannah, že neporušuje pravidla a pak jakože se nic nestalo. Tuto kniho nedoporučuji číst, čekala jsem něco úplně jiného. Myslím že Amber nebyla moc dobře napsaná, a bude vám pravděpodobně lézt na nervi. Kniha mě moc nebavila, a nutila jsem se do ní, abych jí přečetla.

06.09.2023 2 z 5


Letní noci Letní noci Nofreeusernames (p)

Miluju a jednoduše miluju, do této knih jsem dala i lepíky(4) pro mě to je hodně aneb nelepikují max. 1, tá série má pořád co nabídnout, miluju ty vtípky na seriáli a filmy.

31.08.2023 4 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Je to má druhá kniha od Zapaty, a je skvělá, jediné co bych jí vytkla je, že nemáte pocit že Sal ani Kultimu není kolem 30, spíše že jsou v pubertalním věku.

31.08.2023 5 z 5


Srdcerváči. Kniha 1 Srdcerváči. Kniha 1 Alice Oseman

Příběh je moc krásný, je to pozvolné a nikam se nepospíchá. Přečtete dost rychle je to dost oddechové. A velice ťuňuňu.

30.06.2023 5 z 5


Víš, že mi chybíš? Víš, že mi chybíš? Estelle Maskame

(SPOILER) Trilogie byla topka, celkové vše me to dost bavilo, a někdy jsem se měla problém odtrhnout, což je správnéě, ale čtení o hodinách nebyla zrovna ok. 3. díl byl stejné silný jako 1. vyvolávalo to ve mně přesné ty pocity, které měli. Po druhém díle, kde to dopadlo špatné jsem potřebovala tuto knihu, vidět že je všechno ok, a jsem moc ráda že to dobře skončilo. Trošku mě sice štvala Rachel, že jí moc nepodporovala, a nevědela na jaké je straně.

12.04.2023 5 z 5


Na jedné vlně Na jedné vlně Jenn Bennett

Jednoduchý příběh bez jediné chybičky. Dost se dal předpovídat děj, ale to mi nevadilo. Klidně bych si to přečetla znovu a tentokrat z pohledu Portera.

08.03.2023 5 z 5


Všechny stránky Amelie Všechny stránky Amelie Ashley Schumacher

Měla jsem velké očekávání a to se naplnilo a dost překročilo. Miluju to. Postavy, prostředí, příběh vše to padlo dohromady. Přesně ten příběh proč čtu a vůbec jsem začala.

20.02.2023 5 z 5


Illuminae Illuminae Amie Kaufman

Nejsem velký fanoušek sci-fi. Ale Illuminae byla dobrá kniha. Dávam jí 4 hvězdičky, protože jsem ze začátku nemohla do té knihy dostat. Moc hezky ojediněle zpracované.

05.02.2023 4 z 5


Miluju tě. Já vím Miluju tě. Já vím Nofreeusernames (p)

Miluju, miluju ta kniha je geniální. Vrátit se zpátky do tohoto světa bylo úžasné. Jsem moc ráda, že tam byla spoustakrát zmíněná Mei ;). Milion plusových bodu za ní. Nikdy jsem neviděla Star Wars, takže spoustu narážek nechápu, ale i tak nemám žádný důvod odečíst bod. A to jediné co vím že tam je Yoda a Leah.

03.02.2023 5 z 5


Zombie blondýny Zombie blondýny James Brian

Ani nevím proč jsem to dočetla do konce. Ze začátku mě to sice bavilo,ale pak až na posledních 40 stran mě to dost nudilo. Hannah mě dost štvala pořádně nevědela co chce. Spisovatel se do toho dost zamotal.

22.01.2023 3 z 5


Třpytný dvůr Třpytný dvůr Richelle Mead

Tento příběh byl neskutečně skvělý určitě budu co nejdříve číst 2 díl, se spisovatelkou jsem moc spokojená a tato kniha to zas dosvědčuje. Skvělý nápad na námět.

09.01.2023 5 z 5


Půlnoční slunce Půlnoční slunce Stephenie Meyer

Čekala jsem od toho mnohem více :( . Za mě to bylo hodně rozepsané, občas nudné a někdy jsem se do toho musela nutit. Pokud by ještě vyšli další díly, tak bych jim asi šanci dala. Jedna ze slabších knih z této série.

08.07.2022 1 z 5