oliviet oliviet komentáře u knih

☰ menu

Cesta za láskou Cesta za láskou Jennifer Blake (p)

Pro mě první knížka od této autorky a úplně mě nadchla. Líbí se mi jednotlivé postavy i děj. Snad i její další knížky budou na stejné úrovni.

28.05.2019 5 z 5


Co si počít s vévodou Co si počít s vévodou Sally MacKenzie

Potom co jsem přečetla Small, Coulter, Deveraux, Drake a asi ještě minimálně deset skvělých spisovatelek, mi tato kniha vůbec nesedla.
Připomíná mi to Lenku Lancovou( snad ji teď neurazim) v anglické verzi.
Příběh se čte lehce, ale absolutně neuvěřitelný... Asi už jsem vyrostla z toho, že se někdo zamiluje po jednom dni, stará panna zase hned bez námitek podlehne...dále mi chybí nějaké větší napětí, rozšíření popisu snad všeho...

04.05.2019 3 z 5


Ohne v zime Ohne v zime Johanna Lindsey

Po letech jsem konečně sehnala tuto skvělou knížku. Určitě doporučuji přečíst, doplní krásně 2 a 3navazující díl. A slovenština vůbec nevadí ...

04.01.2019 5 z 5


Kořist Kořist Julie Garwood

Po letech jsem se k knížce vrátila a musela jsem hvězdičku ubrat za rychlý, pro me nedokončený, konec. Jinak jsem se dobře bavila

05.10.2018 4 z 5


Výchova kojence v rodině Výchova kojence v rodině Jaroslav Koch

Krásná kniha, moc pomohla

19.08.2018 5 z 5


Divoká láska Divoká láska Bertrice Small

Velice pěkná kniha, četla jsem ji jedním dechem( stejně jako všechny ostatní autorčiny knihy). Opět mohu jen doporučit...Velice se mi líbí jak autorka do budoucna propojí osudy jejího syna s dětmi Sky..Jedna z mých nej od této autorky..

27.11.2015


Tajemná labuť Tajemná labuť Shana Abé

No na mě trošku moc depresivní.....

22.11.2015 3 z 5


Vášeň Vášeň Nicole Jordan

Moc pěkné. Je to moje první knížka od této autorky a určitě není poslední.

02.08.2015 5 z 5


Zajatá nevěsta Zajatá nevěsta Johanna Lindsey

No, opravdu hloupá hlavní hrdinka, kterou zneužívá nadsamec hlavní hrdina. Zajímavý námět, ale velice špatně zpracovaný. Hvězdičky dávám za to, že se neustále něco dělo, ale od autorky jsem už četla lepší knížky. Knížku posílám dále.

17.07.2015 2 z 5


Zrádkyně Zrádkyně Helen Dickson

Knížka mě mile překvapila, děj má neustálý spád. Je to má první knížka od této autorky a určitě né poslední....

14.07.2015 5 z 5


Smyslná vášeň Smyslná vášeň Susan Johnson

Tak knížka se mi četla lehčeji než první díl této série. Z počátku to má rychlejší spád, ale pak se to nějak vleče a člověk čeká a čeká na nějaké to úžasné zakončení, které ale bohužel přichází až na posledních stránkách a velice rychle je pak děj ukončen. Také se mi moc nelíbí charakter hlavní mužské postavy-pijan a sexuální maniak....

12.07.2015 3 z 5


Osudový flirt Osudový flirt Jo Goodman

No místy bych knihu přirovnala k " co se vleče, neuteče", ale příběh pěkný.

30.05.2015 3 z 5


Dáma z divočiny Dáma z divočiny Julie Garwood

Opět jedna z povedenějších knížek od této autorky. Bojovnější vztah mezi oběma hrdiny se mi opět velmi líbil, jen konec by mohl být kapinku pozvolnější.

23.05.2015 4 z 5


Oklamaná Oklamaná Arnette Lamb

Pokračování Guvernatky, ale něco mi v knížce chybělo. Mám pocit, že se autorka pouze snažila zaplnit mezeru mezi 2 a 4 dílem této série. Pro další vývoj je určitě nutné tento díl si přečíst, ale chybí mi v něm nějaká větší návaznost na Guvernatku. Děj se odehrává po letech, kdy umírá pravý otec Sarah a ta se konečně dozvídá pravdu. Autorka se nezmiňuje jak rodina žila do této doby, tak moc dopodrobna neznáme osudy Julie a vévody. Dále knížka postrádá výraznější vtip i děj oproti Guvernantce. S tou Agnes jsem to také moc nepochopila. Knížku, ale dál neposílám, protože 4 díl s Agnes je opět skvělý :-). Tak vydržte při této sérii určitě se máte ještě na co těšit.

10.05.2015 3 z 5


Guvernantka Guvernantka Arnette Lamb

První knížka kterou jsem přečetla od této autorky a určitě ne poslední. Bavila mě od začátku až do konce. Byla velice vtipná, ať už hašteřením mezi 4 sestřičkami, tak i neustálé pošťuchování mezi hlavními hrdiny. Knížka má neustálý děj. Doporučuji, určitě se nebudete nudit.

28.04.2015 5 z 5


Kde jsi, lásko? Kde jsi, lásko? Lisa Kleypas

Jde poznat, že jde o prvotinu této autorky. Pěkné, ale ničím výjimečné. Prostě mi něco v knize celkově chybělo...

28.04.2015 3 z 5


Zrádce Zrádce Shannon Drake (p)

Kniha se mi celkově líbila, ale četla jsem od této autorky i lepší. Co mi na této knížce dost vadilo a co mi dělalo potíže přelouskat bylo nudné, někdy zdlouhavé, popisování historie. A to historické romány opravdu miluji, ale zde to občas nějak dřelo :-).

04.04.2015 4 z 5


Králova milenka Králova milenka Julie Garwood

Tak konečně přelouskáno. První třetinu knížky jsem chtěla knížku odložit, dlouho to nemělo nějaký děj. Nakonec jsem se přemohla, protože mám Garwoodovou ráda, ale stejně tuto knížku řadím mezi ty slabší od této autorky.

07.03.2015 4 z 5


Ustláno na růžích Ustláno na růžích Shannon Drake (p)

Napětí od začátku až do konce. Hašteření mezi hlavními hrdiny a i trocha erotiky. Pro mě jedna z těch lepších knížek od Drake....

03.03.2015 5 z 5


Nezkrotná touha Nezkrotná touha Lisa Kleypas

Příběh pěkný, ale po rychlém a bouřlivém začátku následuje dlouhá a pomalá větší část. ... Někdy jsem měla problém pokračovat ve čtení...

23.02.2015 5 z 5