Guvernantka přehled

Guvernantka https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44768/bmid_guvernantka-3Y9-44768.jpg 4 201 201

Klan MacKenzie série

< 2. díl >

Julie Whiteová opouští slunnou Virginii a po deseti letech se konečně vydává do Skotska, aby zde našla dceru své zemřelé sestry Lillian. Přijme místo guvernantky u nechvalně známého vévody z Vysočiny. Jaké je však její překvapení, když zjistí, že právě jedna z jeho čtyř dcer je její neteří.Odhalí, která z nich to je? Podaří se jí objevit, proč vlastně Lillian zemřela? A je Lillianiným svůdcem skutečně vévoda? A jak je možné, že se do takového člověka mohla zamilovat? Najde Julie v srdci skotské Vysočiny Lillianinu dceru, ale i odpovědi na své otázky? O tom všem se dočtete na stránkách napínavého příběhu, který autorka líčí s bravurní dovedností zkušené a oblíbené spisovatelky historických románů.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Highland Rogue , 1991


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Guvernantka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

uzivatel83509
02.06.2023 4 z 5

Ten muž má velké srdce a je mu jedno, co si o něm myslí okolí... takové příběhy mám ráda!
Navíc člověk pochopí pravý smysl slova "hubovat služebné" :D

ikul
24.10.2022 3 z 5

K červené knihovně jsem si odskočila po úžasné knížce Krycí jméno Helena, abych si trochu odpočinula od závažných témat. Tři hvězdičky uděluji jen kvůli základní myšlence, kdy Američanka jede do Skotska hledat dítě své zemřelé sestry. Děj se ale neustále opakoval mezi neúspěšným pátráním, která z vévodových dcer je Juliinou neteří a erotickými scénami mezi Julií a vévodou. Takže trošku nuda.


katkaq
20.04.2021 2 z 5

Divím se tomu vysokému hodnocení. I když knihu hodnotím z pohledu červené knihovny, nepřišla mi nijak zázračně dobrá. Líbilo se mi to téma guvernantka + vévoda, jeho dcery byli taky skvělé zpestření, ale zase mi přišlo, že jsem četla dva oddělené příběhy. První polovina knihy věnovaná Skotsku a druhá polovina v druhém sídle - možná bych to ocenila více jako 2 samostatné příběhy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Guvernantka v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených294x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených14x
v Knihotéce169x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech4x