nikola9330 nikola9330 komentáře u knih

☰ menu

Stačí jen chtít Stačí jen chtít Joelle Charbonneau

Velmi napínavý příběh, skvělé prolínaní postav a chytlavý děj. Téma téhle knihy je nám všem velmi blízké, takže se dobře četlo a člověk mohl popřemýšlet o téhle době blbé mobilů a internetu. Jak jednoduché je, něco takového začít. Kniha se rozjížděla velmi nenápadně, ale pak to přišlo ve vší parádě. Mám ráda tenhle typ knih, takže doporučuji. Velmi čtivé, napínavé a zvraty jsou taky super.

31.08.2017 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Musím přiznat, že to byla nejlepší kniha, kterou jsem četla. Líbilo se mi, že mě autorka celou dobu vedla za nos, protože se to jen tak někomu nepovede. Napínavý děj, prolínaní postav, zvraty a chvíle překvapení byly úžasné. Autorka umí krásně popsat prostředí, ve kterém se příběh odehrává a celkový svět, který je obrovský. Velice mi sedla hlavní postava Lia a také Rafe. Líbila se mi atmosféra a celkové období téhle knihy položené do království, hostince, přírody, apod. Kniha mě pohltila hned od začátku. Měla jsem ji na dovolené přečtenou za necelé tři dny. Konec knihy mě velmi dojal a překvapil, nemůžu se dočkat na pokračovaní. Velice doporučuju. Směju se ještě teď, když si vzpomenu, jak jsem v knihkupectví váhala nad její koupí a teď jsem ráda, že jsem si ji vzala. Naprostá spokojenost.

31.08.2017 5 z 5


Stačí jen chtít Stačí jen chtít Joelle Charbonneau

Příjemné letní čtení. Kniha mě pohltila hned od začátku. Velmi napínavá a charaktery lidí mě nestačily překvapovat. Bavilo mě prolínání postav a situací, které na sebe navazovaly. Sice jsem se někdy musela mrknout o pár stránek dozadu o koho se vůbec jedná, ale nevadí. Super počtení s originálním námětem, které je nám všem velmi blízké. Za mě 5 hvězdiček a jen doporučuji.

09.08.2017 5 z 5


Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Krásné zakončení celé trilogie.

05.09.2016 5 z 5


Svůdné nebezpečí Svůdné nebezpečí Wendy Higgins

Nádherné pokračování prvního dílu. Poznala jsem více Marnu i Ginger. Ještě víc jsem si zamilovala Kaidana. Nejlepší část knihy pro mě byla po příjezdu Anny za Kaidanem a Blakem. Prvně jsem myslela, že se to opět nevyvede a Anna bude nešťastná, ale právě naopak. Bazén, jejich společné vaření a chvíle jsem si strašně moc užívala. A protože jsem v tomhle období ohledně lásky cíťa, tak když Kaidan přiběhl na letiště za Annou pomalu jsem přes slzy ani nemohla číst :D Zamilovala jsem si tuhle trilogii. A zakázané ovoce přeci chutná nejlíp, nebo ne? :)

29.08.2016 5 z 5


Vidím to, co vrah Vidím to, co vrah Jill Hathaway

Příjemně mě překvapila .Skvělé zápletky, napínavé části a vyvrcholení též. Můžete hádat, kdo za tím vším stojí a nutí vás to číst dál a dál. Určitě doporučuji! a vrhám se na pokračování. :)

29.08.2016 5 z 5


První První Kiera Cass

Nádherné. Kniha opět nezklamala.Tolik emocí, opět napínavé chvíle, kdy hltáte každou stránku, aby jste se co nejrychleji dozvěděli co se stane. Hodně zvratů s rebely, které tomu dodaly ještě víc šťávy. Kniha přečtená i jako předchozí díly za pár hodin. America s Maxonem jsou prostě okouzlující :)

27.08.2016 5 z 5


Nikdy viac Nikdy viac Abbi Glines

První díl mi připadal lepší, ale i tenhle měl své kouzlo a zápletky. Předvídatelný konec, ale to mi nijak extra nevadilo, aspoň jsem si po přečtení mohla vítězně říct ''Já jsem to říkala'' :D Jen si nedokážu představit co na nás čeká v dalším dílu, jsem velmi zvědavá...

25.08.2016 4 z 5


Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Velmi čtivá kniha, která mě bavila hned od začátku. Blaire správným způsobem nevinná, ale kdo by nepodlehl Rushovi? :D Líbily se mi zvraty, náhlé situace a ty sexuální někdy až perverzní situace do toho krásně zapadly a dodaly tomu všemu šťávu. Parádní!

25.08.2016 5 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Kniha mi trochu připomněla Krásnou katastrofu, ale to nic nemění na tom, že byla skvělá! Nabrala svoje tempo v trochu jiném stylu. Líbilo se mi, jak si Tessa s Hardinem dokázala poradit a nic mu neprošlo. Tak na ně! :D Teda až na jednu věc, která mě na konci velmi zaskočila a jsem zvědavá na další díl.Velmi mě rozesmálo, když na něj Tessa už někdy neměla nervy a prohodila něco vtipného na Hardinův účet. Za mě plný počet ☺

25.08.2016 5 z 5


Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Prostě dokonalé.
Nikdy jsem tolik neprožívala emoce při čtení jiných romantických knih, ale při téhle to prostě jinak nešlo! Hlavní hrdinka Abby trošku tvrdohlavá, ale to je jenom dobře. A Travis? Toho jsem si zamilovala hned po pár kapitolách. Jejich hádky, a naopak zamilované okamžiky. To bylo něco úžasného! Za mě jednoznačně 5 hvězdiček a doporučuji všem. Přečtené jedním douškem.

25.08.2016 5 z 5


Polibek z temnot Polibek z temnot Jaime Reed

Krásný závěr celé trilogie. Opět velmi čtivé, nápadité a hlavně napínavé jako předešlé díly. Celá tahle trilogie mě velmi nadchla a potěšila svou originalitou☺

25.08.2016 5 z 5


Smrtící pouto Smrtící pouto Jaime Reed

Stejně jako první díl opět skvělé! Miluji tuhle sérii a celkově tu originalitu, kniha pobaví a zároveň nevíte jaký zvrat Vás čeká dál. Prostě parádní oddechové čtení na dlouhé večery. určitě doporučuji☺

25.08.2016


Osudová přitažlivost Osudová přitažlivost Jaime Reed

Velmi originální příběh, který mě moc bavil. Kniha se četla sama a velmi jsem si zamilovala celou tuhle sérii. Za mě jednoznačně 5 hvězdiček.

25.08.2016 5 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Můžu jen doporučit, velmi napínavá a krásně čtivá kniha. Kaiden je prostě úžasný :D Hned se vrhám na další díl, tak jsem zvědavá :)

25.08.2016 5 z 5


Zkouška Zkouška Joelle Charbonneau

Naprosto úžasná kniha! Čekala jsem, že to bude nějaká nudná napodobenina Hunger games, ale právě naopak. Dokonce mě i bavila víc. Napínavá a hlavně se krásně čte. Při čtení si můžete představovat prostředí a celkově ten příběh díky tomu jak jej autorka skvěle popisuje . Za mě 5 hvězdiček a nemůžu se dočkat na pokračování.

25.08.2016 5 z 5