Hranice nevinnosti

Hranice nevinnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229758/bmid_rosemary-beach-hranice-nevinnosti-b6N-229758.jpg 4 763 143

Rosemary Beach série

1. díl >

Chceš to, co bys neměl mít… Je jí teprve devatenáct. Je to dcera jeho nového otčíma. Je stále naivní a nevinná, protože uplynulé tři roky strávila pečováním o nemocnou matku. Ale pro čtyřiadvacetiletého Rushe Finlaye je ona ta jediná věc, která je tabu. Peníze slavného otce, matčino zoufalství vyhrát jeho lásku a jeho šarm jsou tři důvody, proč mu nikdy nikdo neřekl ne. Blaire Wynn opustila malý farmářský domek v Alabamě poté, co jí zemřela matka, a přestěhovala se k otci a jeho nové ženě do rozlehlého domu na pláži na Floridě. Není připravená na změnu životního stylu a ví, že do tohoto světa nikdy nezapadne. A pak je tu její nevlastní bratr, se kterým ji táta přes léto nechal, zatímco se ženou utekl do Paříže. Rush je stejně tak zkažený, jako je úžasný. Dostal se jí pod kůži. Blaire ví, že pro ní není dobrý a že nikdy nikomu nebude věrný. Je znuděný a má tajemství, které by Blaire neměla nikdy odhalit, ale i když tohle všechno ví… Blaire do toho možná spadne příliš hluboko.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

Fallen Too Far , 2012


více info...

E.T.007
E.T.007
04.11.2022 odpad!

Trápne, bezduché, úplne o ničom. Len samé klišé, ktoré bolo použité v už XY príbehoch.

On ťažký frajer a kurevník. Ona hlúpa naivka. A akože neuveriteľná príťažlivosť medzi nimi, ktorá vedie k láske. Lenže ani tú príťažlivosť a už vôbec nie vrúcne city som autorke ani na sekundu neuverila.

NEODPORÚČAM!!!!

Dela90
Dela90
07.08.2022 4 z 5

(SPOILER) Blaire přišla o matku, proto je nucena se nastěhovat ke svému otci, který je kdysi opustil. Nemá s ním prakticky žádný vztah, ale je to jediná rodina, která ji zůstala.. Když, ale přijede do městečka, potkává v domě pouze svého nevlastního bratra Rushe, který se už na první pohled tváří, že ho silně obtěžuje. Sice ji nakonec nabídne střechu nad hlavou, ale nemá z něj dobrý pocit, byť je neskutečně sexy. Blaire si najde práci, seznámí se s novými lidmi. Jenže Rush se jí dostal pod kůži, ale moc dobře ví, že má každou noc jinou holku. Navíc střeží jedno tajemství, které ji nikdo nechce říct. I ona sama má své démony, ale snaží se být soběstačná a vydělat si na živobytí. Jenže je tu Rush, který ji začíná přitahovat jako magnet. Odolá mu, nebo ztratí navždy svou nevinnost?

Na tuhle knížku jsem narazila úplně náhodou na databaziknih a jsem tak ráda, že jsem si ji pořídila a následně přečetla. Ten příběh jsem si okamžitě zamilovala. Ačkoliv mě ze začátku Rush vytáčel k nepříčetnosti, nechat svou nevlastní sestru bydlet pod schody? (okamžitě se mi vybavil Harry Potter a přístěnek pod schody) :D) Abbi mi zase tak nevinná nepřipadala, přeci jen vlastnila pistoli. Sklouzla do jeho náručí přímo po hlavě a on se jako mávnutím kouzelného proutku změnil. Rozluštění tajemství, bylo překvapující, nicméně Nan fakt nemám ráda. Je neskutečné, jak jsou lidé z vyšší vrstvy povrchní. Konec knížky mi dal zabrat, protože jsem tak nějak doufala aspoň trošku ve šťastný konec. Takže, jde se na další díl. Musím vědět, jak to bude dál.


TeriLin1111
TeriLin1111
06.06.2022 1 z 5

(SPOILER) Já mám s těma romantikama docela problém, protože nedokážu odhadnout co by se mi mohlo líbit. Vzhledem k tomu že tahle knížka má fakt spoustu dobrých hodnocení, tak jsem si řekla, že to bude fajn čtení na první letní dny. No, tady je vidět, že ne vždy se můžete spolehnout na názory ostatních lidí. Já jsem obecně na romantické knížky docela přísná ale tohle....to bylo teda něco. Samozřejmě, vývin vztahu mezi hlavními hrdiny byl absolutně nulový. Zjistili že se hrozně přitahujou, párkrát se spolu vychrápali a bum. A nejvtipnější na tom je, že oni ani na chvilku nepomysleli na to, že to jsou vlastně sourozenci a možná ten vztah není nejlepší nápad. Ne. Oni na to trochu jaksi zapomněli asi.... a těm jejich rodičům to ani nevadí :D. Hlavní hrdinka nebyla nijak špatná, ale nevím co všichni vidí na Rushovi... doslova celá jeho osobnost byla postavená na tom, že je syn rockera a má tetování. Dokážu přimhouřit oči u tohoto typu knížek ale tohle byla jednoduše slátanina. Nezlobte se na mě. (nemám ráda, když nedočtu nějakou sérii, ale tady si to ještě sakra rozmyslím jestli budu pokračovat.)

ivetapl
ivetapl
25.04.2022 4 z 5

Nečekejte nějaký boom. Je to opravdu jednoduché čtení. A i když je kniha plná chyb, četla se sama!
Já si to čtení tak užila! ️
Sice to strašně rychle utíkalo a všechno šlo hrozně rychle... Ale bože!! ️

Badboy (s piercingem v jazyku ) a nevlastní sourozenci. Co chtít víc?! Miluju to! Na odpočinek úžasná volba.
Zápletka mě ve snu nenapadla. Čekala jsem něco jiného. O to víc jsem byla překvapená.
Druhý díl je i z pohledu Rushe. Na to se těším. ️
Běžte do toho! Na večer skvělá jednohubka.

moma08
moma08
21.03.2022 3 z 5

Musím říct, že jsem nějak v rozpacích...Buď jsem četla knihu s hodně podobným dějem, a nebo už jsem tuhle knihu četla někdy před X lety, což je asi pravděpodobnější.
Každopádně děj plyne, není to špatný, ale je to napsané tak zvláštně, nemůžu si pomoct, něco mi na tom nesedí.
Ale když chce člověk zabít čas něčím na oddych, tak proč ne.

Hatshepsut
Hatshepsut
18.03.2022 5 z 5

Velmi čtivá celá série. Romantické, oddechové čtení. Nic složitého, ale neodtrhnete se až na konci! A píseň na YouTube k této sérii je nádherná!

https://www.youtube.com/watch?v=6Nva9Vw9fBA

HaninkaS
HaninkaS
18.03.2022 5 z 5

Prijemne cteni, ale nehledejte v nem zadne slozite zapletky. Pro toho, kdo potrebuje "vypnout mozek" a ma rad romantiku, tak je to idealni :).

Ralemo
Ralemo
05.01.2022 5 z 5

Přečetla jsem všechny díly za jeden den jen proto, že se o této série nedalo odtrhnout! Jedním slovem pecka. Krásný příběh Rushe a Blair. První díl byl parádní, naladil atmosféru na další pokračování.

NikolaSkop
NikolaSkop
28.12.2021 5 z 5

Zhltla jsem tuto knihu raz dva! Sla jsem spat ve 4 rano jen abych ji docetla! A pak jsem nemohla spat a musela zacit IHNED cist pokracovani!! Jsem zvedava co nas v pribehu jeste ceka! Takze dost “vykecavani” , jdu pokracovat! :)

musivila
musivila
06.09.2021 5 z 5

Tahle kniha se mi četla neskutečně rychle, přečteno za den, trefila se mi do nálady, vůbec u ní nemusíte přemýšlet, jen se necháváte unášet příběhem … a ten konec! Hned jdu na druhý díl :)

veronika8042
veronika8042
30.07.2021 5 z 5

Romantická oddechovka, kdy můžete jen číst a vypnout mozek. Přesně někdy mám den, kdy tohle potřebuji. Naprosto splnilo. Přečteno na jeden zátah, rozhodně se vrhnu na další díl.

janina66
janina66
16.03.2021 4 z 5

Krásná romantická oddychovka, kterou jsem prokládala napínavě-hororovou knihou Strach.
Příběh mě pohltil, takže se brzy vrhnu na druhý díl.

ave55
ave55
14.03.2021 3 z 5

To byla taková romantická blbost, že si musím přečíst i druhý díl.

ErčaV.
ErčaV.
14.02.2021 5 z 5

Kniha se četla skoro sama. Je to pěkná oddychovka.

BoredBunny
BoredBunny
08.02.2021 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Čtivě napsáno, lehce představitelné prostředí, těším se na druhý díl, jak to bude pokračovat...

Alnima
Alnima
07.11.2020 5 z 5

Pěkná, velmi čtivá a místy smutná trilogie. Když čtu knihy z tohoto prostředí, tak jsem vděčná za to, že u nás funguje nejen jiný systém, ale i rodinné vztahy. Za mě 4,5 hvězdy. Jinak první díl fakt pěkný.

aniger
aniger
09.10.2020 5 z 5

Zbožňuji tuto knihu. Přečetla jsem ji už několikrát, je to už nějakou tu dobu, ale moc se mi líbil příběh, postavy a vše okolo. Autorce se to opravdu povedlo :)

Ála1968
Ála1968
22.08.2020 4 z 5

První díl byl super.Mělo to děj,napětí a romantiku,úžasné.Zvládla jsem oba díly najednou za odpoledne,ale druhý díl už byl slabší.

JitulHa
JitulHa
21.08.2020 4 z 5

Když se řekne letní oddechovka, okamžitě se mi vybaví tahle knížka! Jednoduše proto, že obsahuje všechno, co k létu patří, sluncem vyhřátou pláž, divoké vlny nikde nekončícího oceánu, luxusně vyhlížející apartmány s jejich intrikujícími obyvateli. Ale především tu pravou romanci, která je důkazem, že v tomto období je možné cokoliv, i to že si cestu mohou zkřížit dva nejméně pravděpodobní lidé a stát se milenci. Moc pěkné zamilované dílko, které se čte úplně samo.

Myška43
Myška43
26.06.2020 5 z 5

Ani nevím, proč jsem otálela nad četbou tohoto příběhu. Rozhodně se mi kniha moc líbila. Zajímavý děj, autorčin styl mi vyhovuje. Rozuzlení děje mě opravdu dostalo, vůbec jsem neměla žádné tušení. Další pokračování si nenechám ujít.

Štítky knihy

láska smrt pro ženy rodina romantika sirotci Florida rodinná tajemství

Autorovy další knížky

Abbi Glines
americká, 1977
2015  83%Hranice nevinnosti
2017  79%Nevinná navždy
2015  83%Za hranicí nevinnosti

Kniha Hranice nevinnosti je v

Právě čtených6x
Přečtených1 198x
Čtenářské výzvě20x
Doporučených90x
Knihotéce347x
Chystám se číst337x
Chci si koupit51x
dalších seznamech14x