Dominika_a Dominika_a komentáře u knih

☰ menu

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Ze začátku jsem se nemohla začít, takže jsem četla s přestávkami, ale nakonec mě kniha chytla. Musím uznat , že vraha jsem netušila, a bylo to pro mě překvapení.

22.01.2022 5 z 5


Šokující smrt Marilyn Monroe Šokující smrt Marilyn Monroe Douglas Thompson

Asi jsem z knihy trochu více zklamaná. MM a její život doslova " hltám ", ale v této knize je o ní všehovšudy čtvrtka. Mnoho informací se opakuje, a řekla bych , že kniha je více o bratrech Kennedyových , než o samotné MM.

20.01.2022 3 z 5


Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

Za mě tentokrát milé překvapení. Už jsem moc nedoufala, že by mě příběh nějak moc chytil po předchozích knihách, ale tuto jsem přečetla jedním dechem. Četla se úplně sama, a ač víme, že konec dopadne tak nějak stejně jako u předchozích dílů , tak je příběh stejně skvělý. Jedinou výtku mám ohledně hlavní postavy, Mara mi občas dost lezla na nervy. :D

01.11.2021 5 z 5


Záhada domu Marwicků Záhada domu Marwicků Darcy Coates

Nemůžu si pomoct, ale nejlepší díl Přízraky domu Caroowů , tam jsem se bála se vším všudy, ostatní mi přijdou o dost slabé. Tento díl patří podle mě mezi ty lepší , ale stejně mi tam pořád něco chybělo. Každopádně čtivost spisovatelce vytknout nemůžu, opravdu musíte číst dál.

31.10.2021 3 z 5


Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Naprosto skvělá kniha! Mile překvapila, protože první kniha , kterou jsem od autorky četla , bylo spíše zklamání, ale tady přesně naopak. Nechybělo napětí, děj plynul , a konec jsem naprosto nečekala. :-)

25.09.2021 5 z 5


Kill Creek Kill Creek Scott Thomas

Mám z této knihy smíšené pocity. Zaujala mě už pouhou obálkou , a musela jsem ji mít co nejdříve doma, už jenom z důvodu , že horory miluju. Ale bohužel jsem čekala asi trochu víc. Mám ráda, když se u knih chvilkami opravdu bojím, ale tady se to nestalo. Začátek je hodně zdlouhavý , a konec mi přišel přehnaný .. Když jsem se dostala za půlku , do knihy jsem se musela trochu nutit.

25.09.2021 2 z 5


Skoro normální rodina Skoro normální rodina Mattias Edvardsson

Mám ráda krátké kapitoly, protože ten děj krásně plyne. Příběh sám o sobě se mi líbil , až na to , že Stelle bych upřímně za její chování jednu vrazila. :D
Konec mě každopádně překvapil , a kniha rozdělená do tří kapitol byl skvělý nápad. :)

10.09.2021 5 z 5


Rodina odvedle Rodina odvedle Sally Hepworth

Já byla překvapená. :) Moc šancí jsem knize nedávala, ale nakonec super. Některé z postav mi byli dost nesympatické, až na " facku " , ale i to k příběhům dle mého patří. Napětí tam také bylo, a poslední čtvrtku knihy jsem hltala slovo po slově. :)

11.08.2021 5 z 5


Děs sídla Wake's End Děs sídla Wake's End Michelle Paver

Bohužel jsem se nechala nalákat reklamou. Kniha mi ani zdaleka nepřipomíná horor , a v určitých částech jsem se do čtení musela nutit.

09.08.2021 1 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Skvělá kniha. Nechybělo napětí , a přistihla jsem se, že se občas dokonce i bojím. Knihu mohu jedině doporučit. Čte se sama. :-)

30.07.2021 5 z 5


Dcery jezera Dcery jezera Wendy Webb

Skvělá kniha. Příběh byl napínavý , a určitých momentech jsem měla i husí kůži. Děj byl plynulý, žádné odbíhání od tématu.
Hlavně mám ráda, když se příběh prolíná s minulostí, takže to mi udělalo obrovskou radost.
Možná ze začátku jsem se nemohla začíst, ale potom už jsem knihu pro změnu nechtěla odložit. :D

22.04.2021 5 z 5


Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Jedním slovem Páni! Knihu jsem koupila ze zvědavosti, a nic moc jsem nečekala, protože jméno autora mi nic neříkalo. Ale! Knihu jsem přečetla jedním dechem. Skvělý děj, napětí za mě od začátku až dokonce. Knihu ráda doporučím a autora dávám do oblíbených. :)

12.04.2021 5 z 5


Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Na to , jak jsem se na druhý díl těšila, tak přišlo menší zklamání. První díl byl naprosto super. Řekla bych , že tak do poloviny knihy mě to bavilo. Děj mě vtáhl , ale od poloviny, už jsem se u některých části trochu nutila. A konec mi přišel zbytečně zdlouhavý. Na cestě mám další tři díly, tak doufám, že to bude lepší.

02.04.2021 3 z 5


Neviditelná knihovna Neviditelná knihovna Genevieve Cogman

Ani nevím jak knihu hodnotit. Při koupi knihy se mi líbilo téma, ale přibližně do půlky knihy , jsem se nemohla začíst. Pak jsem se " kousla " a dala tomu víc času, ale celkový dojem to moc nepozvedlo. Budu hodně přemýšlet , zda zakoupit další knihy ze série.

29.03.2021 2 z 5


Šelma Šelma Andrew Mayne

Mě kniha mile překvapila. :) I když jsem si před čtením pročetla pár hodnocení , neodradilo mě to a jsem ráda! Krátké kapitoly ubíhají mrknutím oka. ( Pro mě ideální ) Napětí od začátku až do , a od knihy se mi nedařilo odtrhnout. Moc ráda sáhnu po další knize. :)

02.02.2021 5 z 5


Mapa dní Mapa dní Ransom Riggs

Skvost. :)

06.01.2021 5 z 5


Krejčí z Osvětimi Krejčí z Osvětimi Martin Greenfield

Také jsem čekala asi něco jiného. Asi bych knihu ocenila mnohem více, kdyby část o jeho životě po koncentračním táboře, byla rozsáhlá jako život před. Čekala jsem více informací o tom , co si musel prožít, jak se cítil apod. Tohle mi přišlo jako " zmínka " o hrůzách, ale potom jsem vlastně do detailu četla o tom, jak se šijí obleky...

25.10.2020 2 z 5


Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Miluji ten styl psaní. Krátké kapitoly, takže děj plyne neskutečně rychle. Z knihy jsem upřímně nadšená, konec jsem absolutně nečekala. A chvilkami jsem úplně tajila dech, a nemohla uvěřit , co zrovna čtu! :)

22.07.2020 5 z 5


Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

Věděla jsem do čeho tak nějak jdu, a knihu jsem zahrnula do čtenářské výzvy. Nečekala jsem, že by mě kniha nějak chytla, ale nakonec mě to i překvapilo. Četla se rychle , občas nějaký ten nudnější odstavec, ale hlavně mě zajímá vývoj vztahu Mii a Wese. Později sáhnu po dalším díle, ale asi jen ze zvědavosti, jak vztah dopadne.

17.07.2020 3 z 5


Dokonalá Dokonalá Gilly Macmillan

Vlastně ani nevím , jak knihu hodnotit. Nenadchne , ale ani neurazí. Krátké kapitoly byly skvělé , a děj plynul, ale už od poloviny knihy mi bylo jasné, jak to celé dopadne.

08.07.2020 2 z 5