aknelka aknelka komentáře u knih

☰ menu

Ostrov Svobody Ostrov Svobody Tomáš Kristl

Jedna velká oddychovka, zajímavé je prostředí Havany a Kuby. Za dvě hodinky přečtená.

24.01.2019 4 z 5


Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

Mne se četla dobře, mám tento typ knih ráda, je to pohádka a tak to beru. Hlavně nepletly se mi postavy a jména, vše celkem dobře dopadlo a já se těším na další díly.

16.04.2017 4 z 5


Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Nemohla jsem se začíst, proto jen 4*, konec byl předvídatelný, ale hezký. Než jsem tě poznala byla určitě lepší. Ještě mám jednu knihu od spisovatelky, tak uvidíme.

31.07.2016 4 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Knihu jsem vzala do ruky proto, že jednak jsem jí dostala jako dárek a jednak proto, že na ní byly skvělé recenze. Dobře se četla, velmi silný příběh, mám romantiku ráda, ale konec byl tak nějak divně useknutý. Byla to moje první kniha od spisovatelky a už koukám po další.

02.04.2016 5 z 5


Přesilová hra Přesilová hra Danielle Steel

Už jsem hodně dlouho od DS nic nečetla, tak jsem se docela těšila, oproti 90 letům, je to hodně velká změna. Kniha se četla lehce, oddychovka a hlavně ve finále, ženy si se svým životem poradí lépe než ledajaký úspěšný muž. To mě potěšilo, držela jsem všem třem palce a nezklamaly. Za mne plný počet *

21.02.2016 5 z 5


Všude manžel o dvou kůrkách Všude manžel o dvou kůrkách Alena Jakoubková

Čtení na odreagování, na dovolenou. Tímhle stylem se seznamovat mi nepřijde reálné ale je to kniha. Hlavně, že našla toho pravého.

24.05.2015 3 z 5


Život, net a seznamka, aneb deníček šíleného chlapa Život, net a seznamka, aneb deníček šíleného chlapa Roman Procházka

Dalo se přečíst, ale stačilo. O seznamkách vím své a proto jsem si knihu koupila, ale hloupost autora, že na konec přišel o vše mi přišla hodně bláznivá.

28.04.2015 2 z 5


Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Přiznám se, nečetla jsem, ale poslouchala audio knížku. Moc se mi líbila, přednes pana Stránského úžasný.Humor i napětí. Už se těším na Staříka......

08.04.2015 5 z 5


Z lodiček do holin Z lodiček do holin Marcela Mlynářová

Upřimně nevím co si mám myslet, je to mé první setkání s paní spisovatelkou a mám ještě jednu knížku V padesáti na začátku a nevím jestli se do ní pustím. V polovině jsem měla co dělat abych knihu neodložila. Mě to přijde neskutečné, ve věku který hlavní hrdince je zvládnout co zvládá, zrekonstruovat chalupu, přežít špatné počasí, zimu, samotu. Byla mi vlastně nesympatická tím jak riskovala... zdraví, rozbité auto, bezpečnost. Co jsem jí záviděla byla příroda, procházky, výlety...... Na druhou stranu je to kniha a nic nemusí být reálné.

09.03.2015 3 z 5


S láskou, Rosie S láskou, Rosie Cecelia Ahern

Souhlasím s kvenez, nevšedně napsaná, ze začátku jsem se v komunikaci trochu ztrácela, od půlky bylo těch překážek nějak moc, ke konci už jsem přestala stíhat za jak dlouho /kolik měsíců nebo let/ spolu komunikují emailem, dopisem, telefonicky. Pak najednou šmik po 50 letech konečně se ten správný dopis dostal do správných rukou, poslední dvě stránky že pan pravý přijede....nebo přijel... ale jak dál.......... snad film. Přečíst se dá.

27.02.2015 4 z 5


Manžel na objednávku Manžel na objednávku Catherine McKenzie

Četla jsem na dovolené, příjemná zápletka, ideální mužský, krásné romantické prostředí..... Co víc si přát.

20.02.2015 5 z 5


V hnízdě kolibříka V hnízdě kolibříka Ana M.

Četla jsem knihu až po Veverce..... která se mi líbila víc. Má sice i trošku detektivní zápletku, erotiky je tam dost s návody jak kterou "hračku" používat. Co mi vadilo byla politika - volba prezidenta 2013, to si mohla autorka nechat pro sebe.

20.02.2015 4 z 5


Desatero přikázání pro Veverku Desatero přikázání pro Veverku Ana M.

Kniha se mi líbila. Zajímavá zápletka, na českou autorku erotika se vším všudy.

20.02.2015 5 z 5