Přesilová hra

Přesilová hra https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/264077/mid_presilova-hra-GNT-264077.jpg 4 41 15

Fiona Carsonová je respektovaná generální ředitelka multimiliardové korporace. Svět mezinárodního obchodu je k úspěšným ženám tvrdý, Fiona si nemůže dovolit nejmenší chybný krok a poskytnout tak nepřejícným sebemenší záminku pro své sesazení. Jako rozvedená matka tráví všechen volný čas s dětmi a s novým vztahem už nepočítá. Na vysokých postech se muži bojí a Fiona se už dávno vzdala představy o milujícím partnerovi. I Marshall Weston je vlivný muž řídící nadnárodní společnost. Po boku má příkladnou manželku, která ochotně obětovala právnickou kariéru, aby vychovávala jejich tři děti a podporovala Marshalla na každém kroku. Charismatický padesátník však zdaleka není tak bezúhonný, jak se na první pohled zdá. Neustále koketuje se skandály, které by mu mohly zničit kariéru i rodinu. Život na hraně se mu zalíbil. Už celé roky skrývá tajemství, a sám sebe konejší, jak se mu všechno daří ututlávat. Oba, Fiona i Marshall, byli ochotní obětovat mnoho, aby se dostali na vrchol. Čeho se vzdají teď, jen aby si moc udrželi?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Power Play , 2014


více info...

Přidat komentář

perpe2a
19.07.2021 3 z 5

Hezký, ženský a oddechový román.

archivářka115
29.06.2021 4 z 5

Dostala jsem po čase náladu na knížku od D.Steel. Celkem to šlo, pohodová rychlovka.


Jurajovamaka
28.02.2021 5 z 5

Steelová bola od nepamäti top autorka romantiky. Už ako dievča v puberte som siahala po jej príbehoch a stále sa mi páčia.
zujímavé čítanie pri ktorom si oddychnete, spisovateľka,ktorá NIKDY nesklame, teším sa na jej nové knihy...❤

Ála1968
10.07.2020 3 z 5

Trochu slabší děj,ale jako oddychovka na dovču proč ne.

zdehan
19.06.2020 5 z 5

Pohodová oddechová kniha.

sabca
06.07.2019 4 z 5

Tak jsem zase sáhla po D.Steel a jsem docela spokojená. Jednu hvězdičku ubírám z toho důvodu, že je málo pravěpodobné, aby Marshallova manželka Liz za 8 let nepoznala, že její manžel žije dvojím životem. Liz, Fiona i Ashley mi byly velmi sympatické a držela jsem jim palce. Kdo má rád romantické knihy tak doporučuji.

hrosik3
20.11.2017 2 z 5

Stále se opakující motivy, knihy od této autorky beru opravdu jako odpočinkové a nečekám od nich žádnou důležitou myšlenku. Červená knihovna pro nenáročné.

alnahu
04.09.2017 3 z 5

Mám ráda knihy ze života od této autorky, ale této dávám pouze tři hvězdičky. V knize jsou dva osudy lidí, kteří jsou ochotni obětovat vše kvůli kariéře. Příběh rozvedené Fiony byl reálný ,ale příběh Marshalla ne i když člověk neví ,jak se uměl přetvařovat .V tomto příběhu Marshall vlivný muž řídící nadnárodní společnost, je podle něj šťastně ženatý s milující manželkou Liz, která se kvůli němu vzdala kariéry a mají spolu tři děti. Ovšem Marshall jezdí každý týden na dva dny do L.A. –údajně služebně, ale tady má již osm let milenku Ashley s kterou má dvojčata. Pro mě nepochopitelné, že manželka ,která ho tolik milovala a žila jen pro něj o tom nevěděla. Nakonec to ženy za něj vyřešili sami.

knihovnička007
09.07.2017 3 z 5

Knihu jsem dočetla, ale... Přečetla jsem už více knih od této autorky a připadá mi, že už píše víceméně stále totéž... Výkonná ředitelka firmy, která létá pracovním letadlem po celých státech a sama stíhá svou rodinu a má s ní skvělý vztah?
Na druhou stranu člověk, který 8 let tají druhou rodinu a je s ní jen dva dny v týdnu?
Kapku nereálné, ale budiž...
Jsem ráda, jak si obě ženy na konci poradily, jen jsem přála Marshallovi kapku jiný konec, protože takhle z toho vyšel vlastně úplně nejlíp... :(
Hezká pohádka, ale znovu už číst asi nebudu...

Aňule
28.07.2016 3 z 5

První kniha, kterou jsem od autorky četla. Pohodová, oddechová knížka :)

aknelka
21.02.2016 5 z 5

Už jsem hodně dlouho od DS nic nečetla, tak jsem se docela těšila, oproti 90 letům, je to hodně velká změna. Kniha se četla lehce, oddychovka a hlavně ve finále, ženy si se svým životem poradí lépe než ledajaký úspěšný muž. To mě potěšilo, držela jsem všem třem palce a nezklamaly. Za mne plný počet *

Rup
21.01.2016 odpad!

Souhlasím, nezklamala. Další odpad.

ina77
08.01.2016 5 z 5

Jako vždy je kniha dokonalá a nemohu se dočkat další!

Jarka 55
25.12.2015 5 z 5

Babička autorku miluje a knížka se ji moc líbila. Je bezmocná , tak dávam za ni plný počet.

mariva
23.12.2015 4 z 5

Knížka se dobře čte, ale protože jsem toho od Steelové přečetla hodně, přijde mi už příliš jednotvárné neustále číst o neuvěřitelně bohatých, krásných a naprosto dokonalých lidech. Raději mám reálnější příběhy ze života normálních lidí. Ředitel nadnárodní firmy, kterého jiná firma přetáhne s nabídkou půl miliardy dolarů odměny a soukromého tryskáče, to už je hodně mimo moji představivost.